Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Finn Bjelke

Finn Bjelke (f. 1959) er erfaren tekstforfatter og journalist med bred bakgrunn fra radio, TV, reklame- og mediebransjen.

Lydbøker med Finn Bjelke

Tenåringspappa for første gang
Finn Bjelke
Lest av Finn Bjelke
Finn Bjelke er tilbake i storform med humor og trøst for alle tenåringsforeldre!
Gretne, gamle gubber: håndbok i surmuling
Finn Bjelke
Lest av Finn Bjelke
Humoristisk og treffende om hverdagslivets utfordringer fra Finn Bjelke
Småbarnspappa for første gang
Finn Bjelke
Lest av Finn Bjelke
Kjære pappa! Jeg vet hvordan du har det! Ingen forstår deg, og din kjære tror du er forrykt. Det er du selvfølgelig ikke. Du gjør bare så godt du kan (forhåpentligvis). Denne lydboken gjør det mulig for deg å gå oppe om natten med minsten på armen, mens du hører om mine feil. Det hjelper kanskje ikke så mye, men det er noe med "felles skjebne, felles trøst". Du er altså ikke alene. Det er da noe ...
Året rundt med Finn og Yan
Finn Bjelke, Yan Friis
Lest av Finn Bjelke, Yan Friis
Finn og Yan byr på humoristiske betraktninger over årets syklus; alle de ritualer og begivenheter vi er med på i løpet av et kalenderår - fra nyttårsforsetter via hyttepåske og barnedåp til julepanikken. I velkjent "antivoksen" og pessimistisk stil har Finn og Yan øynene åpne for det store i det lille, og menneskets svake vesen. Stikkordet er gjenkjennelse og overlevelse i en sosial jungel der enhver kan føle seg usikker. En overlevelsesguide for voksne, og den geniale gave til de aller fleste anledninger - året rundt, selvsagt. Yan Friis (f. 1952) er også journalist, tidligere ansatt i Det Nye, nå medarbeider i Vi Menn. Han har tidligere skrevet boken Med rett til å elske (Mortensens forlag 1991). Finn og Yan er programledere i det populære radioprogrammet Herreavdelingen. I 1999 utga de sammen humorsuksessen GGG - Gyldendals gode gutteguide.