Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Karl Erik Harr

Lydbøker med Karl Erik Harr

Lest av Nils Johnson
Pris fra: 149,-
Segelfoss by
Knut Hamsun
Lest av Nils Johnson
«Segelfoss by» er en fortsettelse av «Børn av tiden» og ble første gang utgitt i 1915. Med humor og ironi skildrer Hamsun et lite samfunn i Nordland på slutten av 1800-tallet.
Lest av Arne Thoma ...
Pris fra: 149,-
August
Knut Hamsun
Lest av Arne Thomas Olsen
«August» er andre roman i August-trilogien. Her skildres møtet mellom den lille nordlandsgrenden Polden og den nye tid, i Augusts skikkelse.
Men livet lever
Knut Hamsun
Lest av Arne Thomas Olsen
«Men livet lever» er tredje bok i August-trilogien, og er Hamsuns store hyllest til livsdriften. I sentrum står eventyreren August, den levedyktige livsløgneren og livskunstneren som kanskje er den mest fargerike og sjarmerende skikkelsen Hamsun skapte.
Landstrykere
Knut Hamsun
Lest av Arne Thomas Olsen
«Landstrykere» er første bok i August-trilogien og er en roman med humor og overskudd.
Børn av tiden
Knut Hamsun
Lest av Nils Johnson
«Børn av tiden» er Knut Hamsuns første sosiale satire, og ble første gang utgitt i 1913.
Guds nordenvind
Karl Erik Harr
Lest av Karl Erik Harr
"Vær hilset, I Nordlands bebyggende Mænd...Hil være det elskelig Qvindelig Kiøn"Slik hilser Petter Dass oss på Alstahaug prestegård i 1689.Over tre hundre år er gått. Fremdeles er han en levende dikter. Karl Erik Harr har vandret i Hr. Petters fotspor og seilt i hans kjølvann, inspirert av en meget smittsom glede over Petters frodige skikkelse og barokke vers. Med disse to som guide går ferden først fra Kjerringøy til Alstadhaug, siden ut i anneksene og på jektfart med årets tiende helt til Bergen by. Vi besiktiger sogneprestens båter og bruk, og kirken, får oppleve hans gjestefrie taffel i storstulåna og møte hans venner, være med når Hr. Petter maner frem Gammel-Erik og farer på hans rygg til Kongens København...Dette er et frodig møte med "alle nordlendingers gamle bestefar på Alstadhaug".
Markens grøde
Knut Hamsun
Lest av Karl Erik Harr
"Et læredikt om jordbruket" er denne boken blitt kalt, betagende i sine enkle, rene linjer, stort og mektig som naturens egen tale. Nybrottsmannen Isak Sellanraa ferdes i et norsk landskap, i Nordlands natur. Men han realiserer selve jorddyrkerens idé. Han er fra alle tider og alle land. Han øver en gjerning som er uunnværlig, et arbeid som ikke bare er skapt av det elementære livsbehov, men som rører ved selve livsmysteriet.
Trollfjell her nord
Karl Erik Harr, Trygve Hoff
Lest av Karl Erik Harr
TROLLFJELL HER NORD kom første gang ut som trykt bok i 1982. Trygve Hoff og Karl Erik Harr reiste den gang langs leia i nord for å lage TV for barn. De fulgte evetyrleia langs de gamle fjellene. Sagnene var der, men Trygve diktet nye viser, skrev musikk og gav disse eventyrene nytt liv - og Karl Erik malte.