Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Inger Hagerup

Inger Hagerup (1905-85) Debuterte i 1939 med Jeg gikk meg vill i skogene. Denne diktsamlignen ble fulgt av en rekke samlinger, hvorav kan nevnes Videre (norsk utg. 1945) og Strofe med vinden (1958). Hun er også kjent for sine hørespill og skuespill, for sine gjendiktninger av mestere i verdenslitteraturen, som Shakespeare og Goethe, for sine erindringsbøker, blant annet Det kom en pike gående (1965) og alvorlige barnevers i samlingenr som Så rart (1950) og Lille Persille (1961).

Lydbøker med Inger Hagerup

Den lille prinsen
Antoine de Saint-Exupéry
Lest av Nils Ole Oftebro
En viktig barnebok fra litteraturhistorien - som passer for lesere og lyttere i alle aldre.
Babettes gjestebud
Karen Blixen
Lest av Kim Haugen
Handlingen i Babettes gjestebud er lagt til et nordnorsk bygdesamfunn. To søstre, døtrene etter den avdøde presten, lever her sammen med en aldrende menighet et ærbart liv i forsakelse.Inn i denne stillferdige tilværelsen kommer en fargerik, fremmed fugl; den franske flyktningen Babette. Rundt disse personlighetene utfolder det seg en vakker, underfundig historie om hva et måltid kan bety, men dypest sett om livet og kunsten.Babettes gjestebud er et ypperlig eksempel på Karen Blixens evne til å kombinere den elegante replikken og den underholdende historien med dyptgående refleksjoner over religion og kunst.
Puttes eventyr i blåbærskogen og Nissene i hatten
Elsa Beskow
Lest av Inger Lindheim Gundersen
Blåbærtur med futt og fartPutte drar ut i skogen for å plukke bær til morens fødselsdag. Men han finner ikke et eneste bær. Han blir så lei seg at det er like før tårene kommer. Da er det en liten gubbe som rører ved benet hans. Det er selveste Blåbærfar som ber ham være med inn i blåbærskogen hans.Med musikk, sang og rapping!Nissene i hatten Gjendiktet av Inger HagerupEn engasjerende gjettebokDe tre barna bor sammen med moren sin i en gammel hatt ute på en holme. Så en dag barna er alene heime, skjer det noe skrekkelig.Fortellingen er på rim, og barna gjetter rimordene. Natt rimer på hatt og tur på sur, men hva rimer på sneglefyr? Vampyr?
Lest av Klaus Hagerup
Pris fra: 129,-
Så rart
Inger Hagerup
Lest av Klaus Hagerup
Inger Hagerups kjente og kjære barnevers er en klassiker i norsk barnelitteratur!
Det kommer en pike gående
Inger Hagerup
Lest av Inger Hagerup
Inger Hagerup skrev tre erindringsbøker om sin barndom og ungdom.”Det kommer en pike gående” er den første. I 1966 var hun i studio i NRK og leste inn hele boka. Barndommens landskap og mennesker, stemninger og fortryllelse blir gjenskapt til levende bilder. Det er en voksen kvinnes klarsyn på sin egen oppvekst tidlig i forrige århundre Inger Hagerup forteller om.De to andre erindringsbøkene er ”Hva skal du her nede?” og ”Ut og søke tjeneste”.
Inger Hagerup leser egne dikt
Inger Hagerup
Lest av Inger Hagerup
Inger Hagerup har stått godt plantet i det norske litterære miljøet og har vært en aktiv og engasjert samfunnsborger. Ved mange anledninger har hun bidratt i NRKs programmer, både med kommentarer og dikt. Diktene i denne samlingen er hentet fra programmer der diktene hennes står som et apropos til alt fra Kong Haakons død til motstandskampen under krigen, fra det å dikte for barn til det å møte dagen, fra det å være annerledes til kjærligheten. Men diktene står helt på egne ben, for tematikken i dem er tidløs.