Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Carl-Johan Vallgren

Kritikerrost og prisbelønnet svensk forfatter

Carl-Johan Vallgren er født i Linköping, Sverige, i 1964. Han debuterte som forfatter i 1987 med romanen «Nomaderna». Siden har han gitt ut novellesamlinger, flere romaner og en reiseguide om sin andre hjemby, Berlin. I 1998 ga Vallgren ut den mye omtalte «För herr Bachmanns broschyr», et rasende nidbrev i romanens form om forfatterens hjemland Sverige. I 2002 ble han tildelt Augustpriset for romanen «Den vidunderlige kjærlighetens historie». Boken ble en internasjonal suksess og er oversatt til 25 språk. «Skyggegutten» (2014) er hans kritikerroste krimdebut, den første boken i en serie om hovedpersonen Danny Katz. Boken er til nå solgt til 15 land. I tillegg til forfattervirksomheten er Vallgren også plateartist.

Forfatterfoto av Carl-Johan Vallgren: Caroline Andersson

Lydbøker med Carl-Johan Vallgren

Svin
Carl-Johan Vallgren
Lest av Christoffer Staib
Ett siste ran, men alt går fryktelig galt. Carl-Johan Vallgren fører oss igjen inn i Stockholms underverden.
Skyggegutten
Carl-Johan Vallgren
Lest av Christoffer Staib
En av Sveriges mest solgte kriminalromaner kommer endelig på norsk! «Skyggegutten» er en reise inn i menneskets dypeste mørke, der fedrenes synder får konsekvenser for kommende generasjoner.
Den vidunderlige kjærlighetens historie
Carl-Johan Vallgren
Lest av Kai Remlov
I «Den vidunderlige kjærlighetens historie» blander Carl-Johan Vallgren det historiske med det fantastiske. Men først og fremst er «Den vidunderlige kjærlighetens historie» en kjærlighetsroman.
Kunzelmann & Kunzelmann
Carl-Johan Vallgren
Lest av Kai Remlov
En storslått og underholdende beretning fra forfatteren av «Den vidunderlige kjærlighetens historie». En pageturner av en satirisk roman om far og sønn, malerkunst og livskunst, ekthet og falskhet.