Anne Brudevold:

Stress og det lille øyeblikks avspenning

Sjanger:
Helse, psykologi og selvutvikling

Innleser(e):
Janne Kokkin

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
CD
Pris: 169,-
Kjøp

Denne lydboken gir deg et verktøy til å bli bevisst hva som stresser deg og hva du kan gjøre med det. Her får du forslag til en rekke stressmestrings- og spenningsøvelser.

Stress og tidsklemma går som regel hånd i hånd: Vi stresser fordi hverdagen er travel og mange ulike gjøremål skal gjennomføres på kort tid eller samtidig.
Men stress kan skyldes mer enn at vi har liten tid. Vi kan være stresset fordi vi føler at vi ikke mestrer de utfordringer vi står overfor, fordi vi har problemer med å si nei eller fordi vi har dårlig samvittighet. Det kan være forhold som ligger langt tilbake i tid, eller dypt i oss, som gjør oss disponert for stress.
Denne boken ser på stress ut fra en psykologisk synsvinkel. Den forklarer hvordan hjernen reagerer på stress, og hvordan det igjen påvirker kroppen. For lever vi i en vedvarende stresstilstand, risikerer vi å bli syke. Derfor trenger vi av-knapper som kan hjelpe oss til å senke skuldrene og få stresset ut av kroppen. Ofte er det ikke så mye som skal til.