Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

John Irving

John Irving ble født i 1942 i New Hampshire, og deuterte med romanen Setting Free the Bears i 1968. Han bor i dag i Toronto og i Vermont.

Forfatteren studerte ved universitetet i Pittsburgh og ved Institutt for europeiske studier i Wien, en by som dukker opp ofte i bøkene hans. Senere har John Irving undervist i engelsk litteratur sammen med blant andre Kurt Vonnegut.

Romaner som Garps bok, Hotell New Hampshire, Siderhusreglene og Enke for et år er blitt filmatisert, den siste under tittelen The Door in the Floor (2004).

John Irvings siste bok er «Mysterieavenyen», som kom på lydbok i 2016. 

Les mer om John Irving på hans nettside!

Foto: Gyldendal Norsk Forlag

Lydbøker med John Irving

Mysterieavenyen
John Irving
Lest av Kyrre Haugen Bakke
«Mysterieavenyen» er en fargerik fortelling, som gjennom et halvt århundre, på tvers av kontinenter, beretter om en manns dramatiske liv.
I en og samme person
John Irving
Lest av Ole Christian Gullvåg
«I en og samme person» er en roman på nivå med John Irvings aller beste! En ny, medrivende John Irving-roman, fortalt av en biseksuell mann, og den første romanen Irving har skrevet i jeg-form siden «En bønn for Owen Meany» i 1989.
Siste natt i Twisted River
John Irving
Lest av Per Frisch
Overdådig og oppfinnsom roman om kokken Dominic Baciagalupo og sønnen Dannys omflakkende liv, på flukt fra en uforsonlig politimann.