Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Rut Tellefsen

Lydbøker med Rut Tellefsen

Drømmen og hjulet
Jens Bjørneboe
Lest av Rut Tellefsen, Toralv Maurstad
Boken er et av de mest personlige kvinne- og kunstnerportretter i nyere norsk litteratur.
Reiser - Fire fortellinger
Herbjørg Wassmo
Lest av Rut Tellefsen, Lise Fjeldstad, Annika With, Anitta Suikkari
Siden debutboken «Huset med den blinde glassveranda» i 1981 har Herbjørg Wassmo utgitt flere romaner og diktsamlinger. Dette er hennes første novellesamling.
Lest av Rut Tellefsen
Pris fra: 99,-
Haugtussa
Arne Garborg
Lest av Rut Tellefsen, Hallvard Lydvo, Pia Tellefsen
Lest av Rut Tellefsen
Pris fra: 149,-
Husfrue
Sigrid Undset
Lest av Rut Tellefsen
Husfrue (1921) er andre bok i serien om Kristin Lavransdatter. Kristin er blitt mor og husfrue, men livet med Erlend blir ikke slik som hun hadde ventet. Vel er han flott og freidig, men også lettsindig og ansvarsløs. Vi følger henne gjennom det vanskelige samlivet og på den tunge botsgangen til Nidaros.
Lest av Rut Tellefsen
Pris fra: 149,-
Korset
Sigrid Undset
Lest av Rut Tellefsen
Korset (1922) er tredje og siste bok i serien om Kristin Lavransdatter. Gammel og utslitt blir Kristin tatt opp som leksøster i et kloster. Endelig finner hun fred, og kan legge bak seg den livslange striden mellom seg selv og sin Gud.
Lest av Rut Tellefsen
Pris fra: 149,-
Kransen
Sigrid Undset
Lest av Rut Tellefsen
Kristin Lavransdatter er høydepunktet i Sigrid Undsets forfatterskap, og det var denne middelaldertrilogien som ga henne Nobelprisen i litteratur. KRANSEN (1920) skildrer Kristins oppvekst og ungdom og hennes nære forhold til faren, storbonden Lavrans. Som barn ble hun trolovet med sønnen på nabogården, men hun trasser seg til ekteskap med adelsmannen Erlend. Da bærer hun allerede hans barn. En slik oppførsel setter henne i konflikt med både familie, slekt og kirke.
Vita Brevis
Jostein Gaarder
Lest av Jostein Gaarder, Rut Tellefsen
I et antikvariat i Buenos Aires kom forfatteren over et manuskript som viste seg å inneholde et brev til kirkefaderen Augustin, skrevet ca 400 e. Kr. av Floria Aemilia. Floria var Augustins store kjærlighet, og bodde sammen med ham i over 12 år. Vita Brevis beskriver det lidenskapelige og konfliktfylte forholdet mellom Floria og Augustin, og er samtidig Florias kritiske kommentarer til Augustins Bekjennelser. Vita Brevis kaster lys over senantikkens filosofi og litteratur.