Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Leseranmeldelser av Eplehagen

5
5 stjerner!

5

Fantastisk!
Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.

4
En blomstrende eplehage ;o)

4

En engasjerende, og detaljrik roman med god framdrift og ingredienser som mørke hemmeligheter, kjærlighet, sjalusi, et trekantdrama, hevn, fattigdom og sykdom, rykter, håp og mismot, uventet rikdom, storslåtte framtidsvisjoner og smertefulle tilbakeslag. "Eplehagen" gir et autentisk og levende bilde av Norge på 1800-tallet, og en interessant beretning om hvordan tilfeldigheter kan bli avgjørende for hvilken retning livet ens tar. Det var artig å lese/ høre en så gjennomarbeida og god historisk roman lagt til vårt eget land, og ei tid de fleste av oss (forhåpentligvis!!?) har god kunnskap om, så denne er det lett å anbefale videre!

5
5 stjerner!

5

Fantastisk!
Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.

5
Eplehagen av Marianne Storberg

5

For en nydelig roman, anbefales gjerne videre!
Det litt forfinede språket romanen er skrevet i, og ikke minst stemmen til innleseren, passer godt til tiden romanen er lagt. Tidsriktig er også flere av detaljene underveis, som poteten for eksempel, som forsøkes innføres i bøndenes sortement. Måten menneskene forholder seg til hverandre er stemmer også med sånn det var i 1814, med underdanige kvinner som kun er opptatt av håndarbeide og etikette, og menn som er strenge overhoder for familiene. Nær sagt "selvfølgelig" finner vi i dette bildet en pike som ikke vil eller kan innordne seg denne kutymen. Det føles litt forutsigbart, men det var jo sånn det var så troverdig er vel det riktige ordet.
Vil du lese mer om hva jeg synes: http://tinesundal.blogspot.no/2016/05/eplehagen-en-historisk-dannelsesro...

5
Eplehagen

5

En skikkelig god historisk, feel-good roman. Les min omtale:http://kleppanrova.blogspot.no/2016/05/storberg-marianne-eplehagen.html