Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Arne O Reitan

Arne O. Reitan er en allsidig skuespiller som jobber innenfor teater, kabaret, opera, film, TV og radio. Han er ansatt ved Trøndelag Teater, men har gjestet Riksteateret, Örebro Stadsteater, Teateret Vart i Molde og Nord- Trøndelag Teater. Han har jobbet som instruktør og er en mye brukt dubber og innleser.

Lydbøker med Arne O Reitan

De gode gjerninger
Joralf Gjerstad
Lest av Arne O Reitan
En bok full av hjertevarme og klokskap, formidlet av en folkehelt.
Lest av Arne O Reitan
Pris fra: 149,-
Åge
Ole Jacob Hoel
Lest av Arne O Reitan
Brageprisnominert! Åge Aleksandersen er Norges rockekonge. Dette er historien om namsosgutten som ble profet i eget land.
Den gode kraften
Joralf Gjerstad
Lest av Arne O Reitan
"Så nysgjerrig ble jeg på denne mannen, at jeg etter å ha skrevet anmeldelsen svippet ned på pressekonferansen Gyldendal holdt i går. Der snek jeg meg til et kort møte med mannen fra Snåsa. Han la sin store varme pote på min særdeles vonde skulder. Skuldra var ikke vond da jeg syklet derfra."
Fortuna
Alexander Kielland
Lest av Arne O Reitan
En av Alexander Kiellands viktigste romaner.
Korsfarerne
Steffen R. M. Sørum
Lest av Arne O Reitan
«Korsfarerne» er en actionfylt og spennende fortelling fra tiden rundt korstogene. Serien kom opprinnelig ut i fem gjennomillustrerte bøker. Disse er nå samlet til en lydbok. Lydbokutgaven inneholder et eksklusivt kapittel som ikke tidligere er utgitt.
Christianus Sextus 3 - Tårnvekteren
Johan Falkberget
Lest av Arne O Reitan
I Tårnvekteren møter vi blant annet fantasten og geniet Erns-Ola, tårnvekteren og astronomen som i sin ensomhet strever med å konstruere en kikkert som kan rettes mot fjerne, ukjente stjerner.Tårnvekteren er det tredje og siste bindet i triologien.
Christianus Sextus 1 - De første geseller
Johan Falkberget
Lest av Arne O Reitan
I De første geseller møter vi 13 fattige jämter, skogsfolk og soldater fra Karl den tolvtes hær.Etter den store nordiske krig drar de over Kjølen til Bergstaden for å søke arbeid i en nyåpnet gruve. Og i arbeidet får de utfolde sitt sanne heltemot.I komikk og tragedie, humor og patos, spøk og inderlighet vokser miljøet og menneskene omkring gruvene fram for oss.De første geseller er første bind i trilogien.
Christianus Sextus 2 - I hammerens tegn
Johan Falkberget
Lest av Arne O Reitan
I Hammerens tegn innledes med den mest storslåtte fjellskildringen i norsk litteratur. Her er fjellet i solbrann og rusk, i alle avskygninger.Sammen med de lyriske skildringene får vi også et levende bilde av Bergstaden og livet i gruvene. Falkberget forteller på et språk som er hans eget og menneskene vi møter bærer preg av den ekthet som kjennetegner stor diktning.I hammerens tegn er andre bind i trilogien.
Lest av Arne O Reitan
Pris fra: 69,-
Eventyr fra Tusen og en natt
Lest av Arne O Reitan
Tre kjente og kjære eventyr fra den arabiske halvøy, lest av Arne O Reitan:- Alladin og tryllelampen- Ali Baba og de førti røverne- Fiskeren og Ånden1001 natt er den arabiske kulturens litterære storverk, og i ulike varianter har fortellingene trolig vandret i flere tusen år. Rundt år 970 e. Kr. kom eventyrene i hendene på Abu Abd-Allah Muhammed el-Gahsjigari. På samme måte som Asbjørnsen og Moe samlet og formet de norske folkeeventyrene, samlet og formgav han historier fra hele den arabiske verden. På begynnelsen av 1700-tallet kom fortellingene til Europa, og da ble flere fortellinger føyd til samlingen; to av disse er blant de mest kjente, nemlig fortellingene om Alladin og om Ali Baba.
En verdensomseiling under havet
Jules Verne
Lest av Arne O Reitan
Beretningen om den gåtefulle kaptein Nemo og hans fantastiske undervannsbåt Nautilus er en forrykende science fiction-klassiker.
Tre folkeeventyr
Peter Chr Asbjørnsen, J Moe
Lest av Arne O Reitan, Wenche Strømdahl
Tre kjente folkeeventyr om påståelige kjerringer og lettlurte menn: - Kjerringa mot strømmen - Dumme menn og troll til kjerringer - Herremannsbrura
Jeg og bestefar- og Nisse Nils
Ole Lund Kirkegaard
Lest av Arne O Reitan
Adventsbok fra pappaen til Gummi-Tarzan! Morsom og lun underholdning for barn fra fire-fem år og oppover
Fortellinger av onkel Remus
Joel Chandler Harris
Lest av Arne O Reitan
Fortellingene om Bror Kanin og Bror Rev og de andre dyrene er utgitt i flere bind og i mange utgaver og er blitt amerikanske barns "folkeeventyr". Vi får høre onkel Remus synge de snodige visene om reven og kaninen og frosken - og om grønne erter! De fine låtene er det Frode Fjellheim som har laget.
Den minste reven
Mari Osmundsen
Lest av Arne O Reitan
Den minste reven er ikke så barsk som søsknene sine.Men en dag drar han ut på eventyr, og i hønsegården opplever han de utroligste ting. Minst er han, men jammen modigere enn de fleste!