Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Leseranmeldelser av Anna og kjærligheten

5
Tankevekkende og minneverdig

5

En stillfaren, varm og intens historie om alt det viktige i livet, den store og den den lille kjærligheten-og ikke minst den umulige kjærligheten. Om vennskap, tap, tro, håp, misunnelse og kanskje kampvilje? Om det vi ikke sier og om det vi ikke vil se.
Nydelig lest på arendalsdialekt!

5
Anna og kjærligheten

5

En stille, vemodig og godt fortalt historie om livet, valgene, lengsel, savn og hverdagen. Les mer: http://kleppanrova.blogspot.no/2016/05/emanuelsen-birger-anna-og-kjrligh...

3
Fin liten roman fra Emanuelsen

3

Vi blir kjent med Anna som jobber som jordmor på et sykehus. Selv om hun har passert 60 og er eldst av kollegene, er hun god venn med dem, og da spesielt Ida. Vi hører om hverdagslige aktiviteter, men blandet inn i dette "normale" dukker det opp historier fra tidligere i Annas liv. Spenningen øker når vi får høre om hennes mann, og etterhvert får vi høre om den kinkige situasjonen på jobben, som gjør livet vanskelig for henne.
Tilbakeblikkene i Annas liv fortoner seg som en egen handling. Den er ganske fordekt, og man får bare i små drypp en anelse om hva det er som kan ha hendt henne. En fin historie som jeg måtte jobbe litt med å finne foran og bak på :)