Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Leseranmeldelser av Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

5
Buzz Adrian, hvor ble du av

5

En virkelig spennende og fin fortelling om hvordan livet kan være for noen. Om forventningene og egne ønsker. Fantastisk flott skildret fra Færøyene, dit hovedpersonen drar etter at kjæresten har forlatt han og mistet jobben, da gartneriet gikk konkurs. Ikke la deg skremme at den er 19 timer, de fuker avgårde og man glemmer tiden. Les mer: http://kleppanrova.blogspot.no/2016/07/harstad-johan-buzz-aldrin-hvor-bl...

5
Buzz Aldrin og Mattias

5

har én ting til felles, forskjellen er kanskje at mens Buzz ble henvist til andreplassen, har Mattias valgt å være et lite, nærmest usynlig, men viktig tannhjul i det store maskineriet. De er personen ingen husker, evig usynlige.
En sommer mister Mattias fotfestet, jobben og kjæresten, men hos Havstein og de andre beboerne i "Fabrikken" på Færøyene stabler han seg på bena igjen, og livet bare fortsetter og fortsetter, uansett om man vil eller ikke.
En fantastisk fin lytteopplevelse der man blir kjent med sterke skjebner og dramatiske historier, lavmælt og stillferdig fortalt i en ettertenksom og reflekterende tone. Herlige personskildringer i heftig natur- uforglemmelig!

5
5 stjerner!

5

Fantastisk!
Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.

5
Nitten timer var ikke en time for mye

5

Historien om Mathias fra Stavanger som foretrekker å våre nummer to fremfor den første og beste, er noe av det beste jeg har hørt i år. Den er nydelig innlest av Ingar Kristiansen, som har en rolig og ettertenksom måte å lese på, som passet godt her. Romanen endrer seg tilstrekkelig underveis, til at det aldri blir kjedelig, og måten også hovedpersonen utvikler seg, passer veldig godt.
Skildringene av Færøysk kultur og natur er pirrende, og jeg misunner de som skal på ferie hit med det første. Disse skildringene er godt pakket inn i en hverdagslig handling, så romanen fremstår absolutt ikke som en turisthåndbok. Av grunner jeg ikke skal røpe blir Mathias på Færøyene en stund.

Vi får aldri vite helt konkret hva det er med ham, og hvorfor han er som han er, men vi lærer mye om hvordan det er å leve med psykiske utfordringer og også om følelser rundt det å greie å ta imot råd og hjelp. Vennene han får på Færøyene har også sine historier, og spesielt Carl sin historie fra Srebrenica-massakren i 1995 var vond å lytte til.