Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Joralf Gjerstad

Joralf Gjerstad (født 1926 i Snåsa) er kjent som synsk og som helbreder med «varme hender». Han er kjent som «Snåsamannen», eller lokalt som «Snåsakallen».

Gjerstad ble født inn i enkle kår og fikk bare fem års skolegang. Han har siden arbeidet i landbruket og som klokker i Den norske kirke. Gjerstad har skrevet flere lokalhistoriske bøker, i tillegg til selvbiografier.

Gjerstad forteller at han alt som barn skjønte at han hadde evner utenom det vanlige. De siste 50 årene har han behandlet tusenvis av mennesker – og helbredet mange av dem med sine varme hender og diagnostiserende synskhet.

Høsten 2008 utgave Ingar Sletten Kolloen biografien "Snåsamannen", som ble en bestselger på få uker. "Snåsamannen" finnes også på lydbok.

I boken "Den gode kraften" (2010) forteller Joralf Gjerstad sin egen historie.

Joralf Gjerstad har mottatt Kongens fortjenstmedalje i sølv.

Lydbøker med Joralf Gjerstad

De gode gjerninger
Joralf Gjerstad
Lest av Arne O Reitan
En bok full av hjertevarme og klokskap, formidlet av en folkehelt.
Den gode kraften
Joralf Gjerstad
Lest av Arne O Reitan
"Så nysgjerrig ble jeg på denne mannen, at jeg etter å ha skrevet anmeldelsen svippet ned på pressekonferansen Gyldendal holdt i går. Der snek jeg meg til et kort møte med mannen fra Snåsa. Han la sin store varme pote på min særdeles vonde skulder. Skuldra var ikke vond da jeg syklet derfra."