Camilla Läckberg:

Snøstorm og mandelduft

Sjanger:
Krim og spenning

Innleser(e):
Trond Brænne

Hør et utdrag fra lydboka:

Vennligst innstaller Flash om du ønsker å høre på lydkuttene.

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
CD
Pris: 199,-
Kjøp
LYDFIL
Pris: 149,-
Kjøp

Camilla Läckbergs kortroman"Snøstorm og mandelduft" er et lukket rom- mysterium i ekte Agatha Christie-ånd.

En snau uke før jul samles familien Liljecrona til slektstreff på øya Valön utenfor Fjällbacka, og Martin Molin fra Tanumshede politistasjon må følge med sin venninne Lisette Liljecrona. De er samlet på oppfordring av familieoverhodet Ruben, som styrer slekten med jernhånd. Men forbindelsen med fastlandet blir brutt av en kraftig snøstorm, og da Ruben faller død om midt under middagen, tvinges Martin som politimann til å gripe inn. Man konstaterer at Ruben er blitt myrdet, og at alt tyder på at noen har forgiftet ham. Ettersom de er isolert på øya, må den skyldige være å finne i familien. Men hvem?

"Snøstorm og mandelduft" finnes også som digikort, med krimboka "Ulykkesfuglen" på samme kort.Klikk her for å gå dit!

Camilla Läckberg (f. 1974 i Fjällbacka) debuterte som forfatter i 2003. Bøkene hennes har solgt i over tre millioner eksemplarer bare i Sverige. Hun utgis i 32 land, og flere av bøkene hennes er filmet av svensk TV. Filmene er vist på NRK.

10 kroner av hvert solgte eksemplar av "Snøstorm og mandelduft" går til organisasjonen Min Dag i Dag, som har som formål å virkeliggjøre drømmene til barn som har det vanskelig. Min Dag i Dag er en del av Norske Kvinners Sanitetsforening.