Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Richard Herrmann

Richard Herrmann (født 11. september 1919 i Larvik, død 14. juni 2010) var norsk journalist, kåsør og forfatter. Herrmann var ansatt i Reuters' europeiske avdeling i London fra 1952 til 1964. Fra 1952 var han frilansmedarbeider i NRK, før han ble fast London-korrespondent for NRK fra 1964 til 1977. Deretter jobbet han i Radioens programsekretariat fram til 1984, hvor han hadde særlig ansvar for oppbygging av NRK P2. Han hadde en rekke radiokåserier i perioden. Herrmann har skrevet flere bøker om britenes historie og samfunns- og dagligliv.

Lydbøker med Richard Herrmann

Paradisveien - En gate i London
Richard Herrmann
Lest av Richard Herrmann
Richard Herrmann tar oss i denne boken med til den herlige gaten i London - Paradise Road.
Med en kniv om natten
Richard Herrmann
Lest av Richard Herrmann
Richard Herrmann har samlet noen av de mest berømte mordsakene fra den historiske rett nummer 1 i Old Bailey i London gjennom de siste 100 år. Det finnes fire bøker i serien.I denne boken får vi høre:Ti kjennes for rett -Noen dråper for mye i glasset -Med en kniv om natten -Like ved porten til erkebiskopen.
Brudene i badekaret
Richard Herrmann
Lest av Richard Herrmann
Richard Herrmann har samlet noen av de mest berømte mordsakene fra den historiske rett nummer 1 i Old Bailey i London gjennom de siste 100 år. Det finnes fire bøker i serien.I denne boken får vi høre: Om kapp over Atlanterhavet -Brudene i badekaret -Med te på sengen -Den evige trekanten -Liten pike savnet.
Død mann fra skyene
Richard Herrmann
Lest av Richard Herrmann
Sal nummer 1 i Old Bailey er en av Storbritannias mest kjente rettssaler. Innenfor veggene her har utallige voldsomme, grufulle og triste mordsaker blitt behandlet. På denne lydboka har Richard Herrmann samlet noen av de mest berømte mordsakene fra Old Bailey de siste hundre årene.
Seks skudd ved stengetid
Richard Herrmann
Lest av Richard Herrmann
Richard Herrmann har samlet noen av de mest berømte mordsakene fra den historiske rett nummer 1 i Old Bailey i London gjennom de siste 100 år. Det finnes fire bøker i serien.I denne boken får vi høre: Seks skudd ved stengetid -Skummel fyr i baksetet -Mannen i etasjen over -Med repet i kufferten.
Mine gleders by
Richard Herrmann
Lest av Richard Herrmann
Bli kjent med London fra innsiden!