Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Lasse Kolstad

Lydbøker med Lasse Kolstad

Norske folkeeventyr
Peter Chr Asbjørnsen, J Moe
Lest av Lasse Kolstad
Lasse Kolstad tar deg med inn i eventyrenes verden. Hans tolking av de mest kjente og kjære folkeeventyrene vil gi deg en uforglemmelig opplevelse.
Lest av Lasse Kolstad
Pris fra: 129,-
Filifjong
Lest av Lasse Kolstad, Mona Jacobsen, Espen Beranek Holm, Ivar Nergaard
Et utvalg av regler, sanger og fortellinger fra vår store kulturskatt  - super underholdning for barn fra ett til fire år!
De tre bukkene Bruse og andre eventyr
Peter Chr Asbjørnsen, Jørgen Moe
Lest av Lasse Kolstad
En samling kjente og kjære eventyr for de aller minste, lest av Lasse Kolstad
Prinsessen som ingen kunne målbinde og andre eventyr
Peter Chr Asbjørnsen, Jørgen Moe
Lest av Lasse Kolstad
En samling kjente og kjære eventyr for de aller minste, lest av Lasse Kolstad:- Prinsessen som ingen kunne målbinde - Reveenka - Kjetta på Dovre - Tyrihans som fikk kongsdatteren til å le - Gjete kongens harer - Askeladden som kappåt med trollet - Askeladden og de gode hjelperne - Mannen som skulle stelle hjemme - Hanen og reven
Erotiske folkeeventyr 1
Peter Chr Asbjørnsen, J Moe
Lest av Lasse Kolstad
De erotiske folkeeventyrene er nedskrevet sammen med de andre folkeeventyrene av våre fremste eventyrsamlere, Per Chr. Asbjørnsen, Jørgen Moe, Moltke Moe, Rasmus Løland med flere.Rundt omkring i bygdene oppdaget eventyrsamlerne at det ble fortalt erotiske eventyr og historier på en svært folkelig måte. Disse ble skrevet ned, men samlerne kunne ikke den gang gi ut historier med en så "decideret Skindfældlukt". Etter mer enn hundre år ser vi at disse historiene er en del av vår fortellertradisjon.