Joseph Delaney:

Heksenes hevn

Sjanger:
Fantasy

Innleser(e):
Espen Sandvik

Hør et utdrag fra lydboka:

Vennligst innstaller Flash om du ønsker å høre på lydkuttene.

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
LYDFIL
Pris: 129,-
Kjøp

Første bok i grøsser- og fantasyserien «Den siste lærling», som er blitt både internasjonale og norske bestselgere.

I årevis har Vokteren beskyttet folk mot spøkelser, gjenferd og hekser. Men tiden hans er i ferd med å renne ut - og vokteren må finne sin etterfølger. 13-årige Thomas Ward er sjuende sønn av en sjuende sønn. Han har helt spesielle evner og ser ting andre ikke kan se. Han blir Vokterens lærling og må ut på farefulle oppdrag for å bekjempe onde krefter. Spørsmålet er om han er modig nok.

«Heksenes hevn» er første bok i serien «Den siste lærling». Joseph Delaneys bøker har sine røtter i Lancashires rike folkesagn, mytologi og geografi, og hans evne til å kombinere dette med grøsserelementer har gjort bøkene hans til internasjonale bestselgere.

«Dette er ei bok du ikke klarer å legge fra deg - fordi du er redd for hvilken skade den kan utrette der du legger den. Til tider nesten uutholdelig spennende, helt på grensen til hva ungdommer skal behøve å forholde seg til, men så god at det er vanskelig ikke å anbefale den.»
Ingeborg Marie Jensen, Stavanger Aftenblad 

Terningkast 5: «Jeg lever meg veldig inn i bøker, og mens jeg leste denne så hylte jeg høyt flere ganger. Og en gang ropte jeg NEEEEI! Skikkelig høyt. Selv om jeg var alene i huset. Så dette var skikkelig skumle saker!»
Solgunn Solli, Altaposten

«Jeg vil selv følge med etter hvert som bøkene oversettes; det var en leseglede for meg, og jeg tror den vil vekke begeistring og heltemot hos unge lesere.»
Morten Haugen, Aftenposten

Hør alle ungdomslydbøkene i «Den siste lærling»-serien:
- Heksenes hevn
- Vokterens forbannelse
- Vokterens hemmelighet
- Vokterens kamp
- Vokterens feiltrinn
- Vokterens offer
- Vokterens mareritt
- Vokterens skjebne
- Jeg er Grimalkin
- Vokterens blod
- Slisks historie
- Alice