Becca Fitzpatrick:

Fallen engel

Sjanger:
Romaner og fortellinger

Innleser(e):
Anne Bolette Stang Eng

Hør et utdrag fra lydboka:

Vennligst innstaller Flash om du ønsker å høre på lydkuttene.

Velg format

Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
LYDFIL
Pris: 149,-
Kjøp

En mørk, romantisk, mystisk og forførende ungdomsroman som på kort tid blitt en internasjonal megabestselger

Øynene til Patch var svarte sirkler. De fikk med seg alt og avslørte ikke noe. Ikke at jeg ønsket å vite mer om Patch. Ettersom jeg ikke likte det jeg så på overflaten, tvilte jeg på at jeg ville like det som skjulte seg i hans innerste. Bortsett fra at det ikke var helt sant. Jeg likte ganske mye av det jeg hadde sett. Lange, slanke muskler i armene, brede, men avslappede skuldre, og et smil som var dels lekent, dels forførende. Jeg strevde litt med å bli enig med meg selv, prøvde å overse det som begynte å føles uimotståelig.
Nora faller viljeløst og absolutt mot bedre vitende for den mystiske Patch – gutten med det hånlige smilet, det gjennomborende blikket og den ubehagelige evnen til å vite hva hun tenker og hvor hun er til enhver tid.

Akkurat som Bella i Twilight dras mot Edward, faller Nora pladask for den mystiske Patch. Og med ett befinner hun seg i en kamp mellom de udødelige. For at gutten hun elsker skal få sine vinger tilbake må Nora ofre seg selv. Men kommer Patch til å tillate det?