Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Dennis Storhøi

Dennis Storhøi (født 15. juli 1960 i Fredrikstad) er en norsk skuespiller og stemmeskuespiller kjent fra en rekke norske TV-serier, spillefilmer og teateroppsetninger. Storhøi har opptrådt i flere forestillinger ved Oslo Nye Teater, hvor han har vært ansatt store deler av sin karriere. Han har hatt store roller i forestillinger som Chicago, My Fair Lady, Hvem er redd for Virginia Woolf, La Cage Aux Folles, En handelsreisendes død og Spellemann på taket. Han er også kjent for å ha gitt stemme til en rekke utenlandske tegnefilmer. I 2015 ble han tildelt Gullruten i klassen beste mannlige skuespiller for rollen i Kampen om tungtvannet.

Lydbøker med Dennis Storhøi

Det som aldri dør
Øistein Borge
Lest av Dennis Storhøi
«Det som aldri dør» er en frittstående oppfølger til den kritikerroste kriminaldebuten «Den syvende demonen».
Jeg vet hvor du bor
Unni Lindell
Lest av Dennis Storhøi
Cato Isaksen må finne seg i å spille birollen i Unni Lindells nye roman. «Jeg vet hvor du bor» er den første boka i krimserien om Marian Dahle!
Min mor har en saks i ryggen
Unni Lindell
Lest av Dennis Storhøi, Gisken Armand
Unni Lindells 19 beste krimnoveller lest av to av våre beste innlesere, Gisken Armand og Dennis Storhøi.
Dagfinn Enerly. Så fort kan livet snu
Jens O Simensen, Dagfinn Enerly
Lest av Dennis Storhøi
Dette er ikke bare en bok om fotball, men en dramatisk historie om hvor raskt livet kan endre seg. Det er en bok om omsorg, menneskelig varme, stor kjærlighet og iboende ressurser - og om hvor viktig det er å tenke positivt.
Lest av Dennis Storhøi
Pris fra: 169,-
Snømannen
Jo Nesbø
Lest av Dennis Storhøi
"Snømannen" er den sjuende boka om Harry Hole. For "Snømannen" ble Jo Nesbø tildelt Den norske leserprisen 2007 og Bokhandlerprisen 2007.
Lest av Dennis Storhøi
Pris fra: 149,-
Haiene
Jens Bjørneboe
Lest av Dennis Storhøi
Haiene ble i 1974 innstilt til Nordisk Råds Litteraturpris.Haiene, som ble det siste litterære arbeidet fra Jens Bjørneboes hånd, er en dramatisk sjøroman og samtidig en myte om det 20. århundret. Bokens beretter er annenstyrmann Peder Jensen på barken ”Neptun”, som seiler ut fra Manila 21. oktober 1899, og blir registrert forsvunnet 21. april 1900. Skildringen av den stormfulle ferden over havet med haiene i kjølvannet, og der elementenes raseri følges av ondskap og grusomhet, blir en symbolsk beretning om de ukjente dyp og utilgjengelige underverdener i menneskesinnet. I Peder Jensens fortelling fins politiske og kulturelle refleksjoner i rikt monn, side om side med fargerike portretter av de ulike mennesketypene om bord.
Den evige jøde
Bergljot Hobæk Haff
Lest av Dennis Storhøi
Hvem er Juana? Bare i det skjulte kan hun være den hun egentlig er: datter av glassmakeren, boktrykkeren og legen Isak Juan da Costa.Det er 1500-tallets Europa, nye tanker står mot gammel tro, autoritetene utfordres. Isak er en av dem som tør å sette spørsmålstegn ved de vedtatte sannheter. Men 1500-tallet er også inkvisisjonens tid, og veien fra den frie tanke til anklager om kjetteri er kort.Landflyktighet blir Isaks skjebne. Han lever et dramatisk og omskiftelig liv med vekslende identiteter og stadige oppbrudd, han bringer med seg skrifter som kan sette hans liv i fare.Til slutt søker han fristed for seg og sin datter i Amsterdam. Under navnet Johannes Cartophilus får han arbeid på et glassverk, mens datteren må leve forkledd som unggutten Juan. Men hvor lenge kan Juana skjule at hun er i ferd med å bli kvinne? Hvordan unngå at katastrofen rammer både henne og faren? Og hva har skjebnen i vente for henne?
Sirkusdirektørens datter
Jostein Gaarder
Lest av Dennis Storhøi
Sirkusdirektørens datter er bare en av fortellingene i fortellingen. Som barn foretrekker Petter sitt eget selskap og sine egne oppdiktede historier. Som voksen starter han Forfatterhjelpen, som kan bli en dødsfelle.Historien om en egenmektig sjakkspiller.Historien om en fatal erotisk forbindelse.Historien om Edderkoppen som siter fast i sitt eget nett.Historien om alle som ville skrive, men som ikke hadde noe å fortelle.Historien om nøkkelen til urban ære og en postmoderne identitet.Historien om en slekt som produserer mer kultur enn den orker å fordøye.Historien om sirkusdirektørens datter.