Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Hilde Hagerup

Hilde Hagerup er født i 1976. Etter barndom og ungdom i Fredrikstad dro hun til Storbritannia, der hun bl.a. har studert den 3. verdens historie ved Universitetet i London.
Hilde Hagerups bøker har fått stor oppmerksomhet og anerkjennelse og er utgitt i Danmark, Sverige, Island, Litauen, Tyskland, Frankrike, Thailand, Finland, Nederland og Kroatia. For "Bølgebiter" (1998) ble hun tildelt Kulturdepartementets debutantpris. "Høyest elsket" utkom i 2000, og for "Løvetannsang" (2002) mottok hun Kritikerprisen, Sonja Hagemanns barnebokpris og Skolebibliotekarenes pris. For "Bittet" (2007) ble hun tildelt Kirke- og kulturdepartementets litteraturpris.
Hilde Hagerup har også skrevet en biografi om Agatha Christie, flere noveller og skuespillet "Kolibri". I 2005 kom romanen "Lysthuset", hennes første bok for voksne. I tillegg til sine egne bøker har hun bidratt med noveller i en rekke antologier.

Lydbøker med Hilde Hagerup

Du biter ikke
Hilde Hagerup
Lest av Espen Klouman Høiner
Magnus gleder seg til at moren hans skal få hund. Hunden skal hete Labben. Men kanskje Labben biter?
Ulvene kommer
Hilde Hagerup
Lest av Axel Aubert
Grøss, gru og spenning til unge lyttere fra 10 år og oppover. Bok nummer 2 i den spennende serien«Spøkelsene på Frostøy».
Bak Dødsfjellet
Hilde Hagerup
Lest av Axel Aubert
Hva gjør du når du finner ut at hele familien din er spøkelser?