Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Mona Jacobsen

Lydbøker med Mona Jacobsen

Barnevakt
Ketil Bjørnstad
Lest av Mona Jacobsen
Et skjebnespill styrt av hat, hevn, sjalusi og forvrengt kjærlighet
Den ømme morderen
Arne Berggren
Lest av Mona Jacobsen
Arne Berggren er kanskje mest kjent for sine ungdomsromaner. I «Den ømme morderen» klarer han på en overbevisende måte å trenge dypt ned i den vanskelige overgangen mellom barn og voksen.
Lest av Lasse Kolstad
Pris fra: 129,-
Filifjong
Lest av Lasse Kolstad, Mona Jacobsen, Espen Beranek Holm, Ivar Nergaard
Et utvalg av regler, sanger og fortellinger fra vår store kulturskatt  - super underholdning for barn fra ett til fire år!
Lest av Mona Jacobsen
Pris fra: 149,-
Kainan
Kim Småge
Lest av Mona Jacobsen
Lena, arbeidsledig skuespiller, finner tilfeldigvis sin bror syk og i en uhyggelig forfatning - ja, nesten utilregnelig - han retter en pistol mot henne!Denne hendelsen bringer henne inn på sporet av brorens mangslungne og kompliserte livsførsel. Selv gjorde hun tidlig opprør mot familien og reiste ut, mens han ble "tvunget" inn i farens rolle - som skipsreder og frimurer. I sitt forsøk på å hjelpe broren beveger Lena seg inn på forbudt område.Hun får et rystende innblikk i en skjult verden - frimurernes ritualer, ideologi og indre samhold. Hun blir en som vet for mye...
Veien til verdens ende
Sigurd Hoel
Lest av Mona Jacobsen
Dette er først og fremst en omfattende og dypt inngående barndomsskildring, bygd på forfatterens egne inntrykk og opplevelser fra barneårene.Men ved siden av disse erindringer fra guttens tredje til hans femtende år inneholder den fortreffelige skildringer av bygda og bygdefolket.Sigurd Hoel ble født og vokste opp i Nord-Odal. Store deler av hans forfatterskap er preget av den nære tilknytning han alltid hadde til denne skogsbygda og hans fortrolighet med livet der. Det gjelder ikke minst den romanen vi har for oss her.
Idas dans
Gunnhild Corwin
Lest av Mona Jacobsen
En vakker bok om sykdom og død. Men mest av alt handler den om kjærligheten til livet. Dette er fortellingen om sterke, glade Ida, som 18 år gammel rammes av leukemi. Hun bruker 14 måneder på å forlate livet. Gunnhild, Idas mor, fulgte datteren sin hele veien. Hun lovet henne å skrive denne boken.
Lest av Mona Jacobsen
Pris fra: 149,-
Dobbeltmann
Kim Småge
Lest av Mona Jacobsen
Livsfarlige forhold
Der Gud gråter
Siba Shakib
Lest av Mona Jacobsen
En rystende dokumentarroman og internasjonal bestselger om en afghansk kvinnes liv på konstant flukt.
Anne fra Bjørkely
L.M. Montgomery
Lest av Mona Jacobsen
"Anne fra Bjørkely" er en klassiker i barne- og ungdomslitteraturen!
Den hemmelige hagen
Frances Burnett
Lest av Mona Jacobsen
En av våre kjære klassikere - om den foreldreløse jenta som ble plassert på onkelens gods i England. Der fant hun nøkkelen til den hemmelige hagen.