Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Torill Thorstad Hauger

Lydbøker med Torill Thorstad Hauger

Sigurd Drakedreperen
Torill Thorstad Hauger
Lest av Bjørn Fougner
Den tredje boka i Thorstad Haugers populære serie fra vikingtiden, som har gledet og fascinert barn i 25 år. Kombinasjonen av den spennende fortellingen og den detaljerte beskrivelsen av hvordan livet artet seg for våre forfedre, appellerer fortsatt like mye. Passer for barn rundt ti år.
Ravnejenta
Torill Thorstad Hauger
Lest av Inger Teien
Den fjerde boka i Thorstad Haugers populære serie fra vikingtiden, som har gledet og fascinert barn i 25 år. Kombinasjonen av den spennende fortellingen og den detaljerte beskrivelsen av hvordan livet artet seg for våre forfedre, appellerer fortsatt like mye. Passer for barn rundt ti år.
Røvet av vikinger
Torill Thorstad Hauger
Lest av Torill Thorstad Hauger
Den første boka i Thorstad Haugers populære serie fra vikingtiden, som har gledet og fascinert barn i 25 år. Kombinasjonen av den spennende fortellingen og den detaljerte beskrivelsen av hvordan livet artet seg for våre forfedre, appellerer fortsatt like mye. Passer for barn rundt ti år.
Flukten fra vikingene
Torill Thorstad Hauger
Lest av Torill Thorstad Hauger
Den andre boka i Thorstad Haugers populære serie fra vikingtiden, som har gledet og fascinert barn i 25 år. Kombinasjonen av den spennende fortellingen og den detaljerte beskrivelsen av hvordan livet artet seg for våre forfedre, appellerer fortsatt like mye. Passer for barn rundt ti år.
Det kom et skip til Bjørgvin
Torill Thorstad Hauger
Lest av Morten Røhrt
I denne boka forteller jeg om skipet som seilte inn på Vågen i Bjørgvin og brakte med seg en av de forferdeligste ulykker som har rammet landet vårt: Svartedauen. Jeg forteller om Bjart som var 14 år da pesten brøt ut. Han rømmer byen, men oppdager fort at pesten har løpt i forveien. Jeg forteller om en jente som lever helt alene i en dal omgitt av fjell og is. Hun flykter unna de fryktelige synene som har fått henne til å glemme alt, til og med navnet sitt. Disse to er det som møtes. Året er 1349-50. (Torill T. Hauger)