Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Leseranmeldelser av En moderne familie

5
En moderne famile av Helga Flatland - hennes beste roman kanskje

5

Jeg har likt alle romanene til Helga Flatland veldig godt - kanskje jeg likte denne best - eller kanskje jeg føler det slik fordi dette er den siste jeg leste.
En hverdagshistorie, en ganske vanlig skilsmisse, noe gjenkjennbart for mange - Helga Flatland gir en interessant beskrivelse av familie-dynamikken i En moderne familie – temaene er flere, for å oppsummere: skilsmisse (da spesifikt blant eldre – som det sikkert kan bli flere av etter hvert fordi vi lever lengre nå) og forholdet foreldre barn, søsken-relasjoner, barnløshet og fertilitets-spørsmål, tenårings-tiden, frihet kontra forpliktelser, trygghet, savn og søsken-rivalisering – her er det mye gjenkjennbart for de fleste.
Mulig mange vil synes at Helga Flatland legger altfor mye åpent og forklart for leserne i denne romanen, at hun ikke overlater så mye til lesernes funderinger og spørsmål – men jeg følte det ikke slik – jeg likte både innhold og komposisjon av En moderene familie, og jeg syntes den også ga meg mye å tenke på i etterkant. Jeg anbefaler den som en allmenngyldig hverdags-historie som vil interessere de fleste.
Veldig bra opplesing av Anne Ryg, Anna Bache-Wiig, Jon Arne Arnseth
Mer om denne i Reading Randi:
http://reading-randi.blogspot.no/2017/10/tanker-om-bok-helga-flatland-en...

5
Klok,

5

tankevekkende og velskrevet roman med sterke følelser og dyp menneskelig innsikt. Om hva en familie er, hva den gjør oss til og kanskje hva den får oss til å gjøre. Forbilledlig lest av tre dyktige skuespillere.

4
En ganske vanlig familie

4

I denne boka beskrives en ganske normal familie, med faider, sladdre og baksnakkelse. Særlig pga av at mor og far skal skilles når de har blitt 70 år. Søsknene reflekterer ulikt og dette er godt beskrevet.
Les mer:https://kleppanrova.blogspot.no/2017/08/flatland-helga-en-moderne-familie.html

5
5 stjerner!

5

Fantastisk!
Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.

4
En roman til å kjenne seg igjen i

4

Helga Flatlands siste roman er en roman sikkert mange som har kommet i sjels år og alder, kan kjenne seg igjen i. Søskenkrangler og småting som holdes hemmelig er vel vanlig, men Flatland klarer å sette ord på tanke på en fin måte.
https://tinesundal.blogspot.no/2017/08/en-moderne-familie-ny-roman-av-he...