Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Leseranmeldelser av Begynnelser

5
Tiller på sitt beste!

5

Denne lydboka er fantastisk, både ideen, komposisjonen og tematikken i boka les mer: https://kleppanrova.blogspot.no/2017/10/tiller-carl-frode-begynnelser.html

5
Begynnelser av Carl Frode Tiller - en utrolig roman

5

Carl Frode Tiller har gjort det igjen - skrevet årets bok. Jeg lyttet den, og kunne ikke legge den bort før jeg kom til "begynnelsen" - glimrende innlest av Jan Martin Johnsen.
Romanen er jo litt av et eksperiment - begynnelsen er romanens slutt og vi går gjennom Terjes, hovedpersonens liv fra "slutten" og til begynnelsen - Og "Begynnelser" hva er nå det? Et forsøk på å finne ut hvordan Terje ble slik han ble? Eller kanskje også i den større sammenheng - livet på jorden, begynnelsen til artenes opprinnelse, evolusjon og utryddelse av arter og miljøvern? - Jøss! Dette er stort, dette er sammensatt, dette er komplisert og utrolig spennende.
Mer bokomtale kommer i Reading Randi senere
Foreløpig viser jeg bare til møte med forfatteren i Litteraturhuset:
https://reading-randi.blogspot.no/2017/09/tanker-om-bok-carl-frode-tille...

Etterord:
Begynnelser er en roman man ikke glemmer så lett - jeg har lyttet den to ganger, og føler enda det er mye jeg har oversett. Den var vanskelig å omtale, men jeg har gjort et forsøk i Reading Randi:
https://reading-randi.blogspot.no/2017/09/tanker-om-bok-carl-frode-tille...