Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

John Yngvar Fearnley

Lydbøker med John Yngvar Fearnley

Silkeridderen
Henning Mankell
Lest av John Yngvar Fearnley
Silkeridderen er bok nummer fire i serien om Kurt Wallander og regnes av mange som en av de beste bøkene.
De siste dager i Kina
Torolf Elster
Lest av John Yngvar Fearnley, Gørli Mathisen
Denne novellesamlingen inneholder noen av Torolf Elsters beste skjønnlitterære fortellinger fra hans tidlige forfatterskap.
Thranes metode
Øystein Lønn
Lest av John Yngvar Fearnley
Spenning skapes selv om nesten ingenting skjer ...
Fortellingen om Viga-Ljot og Vigdis
Sigrid Undset
Lest av John Yngvar Fearnley
Dette er Sigrid Undsets første middelalderroman – boken om islendingen Viga-Ljot og den norske storbondedatter Vigdis. Førsteutgaven kom i 1909 som Sigrid Undsets tredje bok.
Vesleblakken
Jacob Breda Bull
Lest av John Yngvar Fearnley
Seks fortellinger, først og fremst om Vesleblakken og om det navngjetne ulveslaget som sto den iskalde februarkvelden i 1858. Mer fornøyelig er skildringene av prinsens komme til Rendalen og av de tre morosamme kroppene Tønsett-prosten, Semming skolemester og Pussjo.
Baron von Münchhausen
Ukjent
Lest av John Yngvar Fearnley
Münchhausens historier ble skrevet ned og tatt vare på av andre enn ham selv. Selv om boka er full av skrøner, er ikke Münchhausen selv noen skrøne. Han har virkelig levd - for omtrent 200 år siden. Hva vet vi om han?Tysk adelsgutt som han var, kom han i tenårene som "pasje" hos en fyrste. Gjennom sitt opphold der, ble han sendt ut for å delta i krigen mellom Tyrkia og Russland. Münchhausen var bare 17 år da han kjempet ved Oczakow og utførte mange av de bedrifter vi hører om i denne boka.I dag hører skrønene til Münchhausen med til den "klassiske" litteraturen i hjemlandet.
De utrolige årene
Carolyn Webster-Stratton
Lest av John Yngvar Fearnley
Hvordan kommunisere godt med barnet ditt?
Lest av John Yngva ...
Pris fra: 149,-
Blackout
Fredrik Skagen
Lest av John Yngvar Fearnley
"Hvem er jeg?" Et evig spørsmål, men her i sin ytterste konsekvens: Han har glemt alt - hele hans liv er visket ut. Da han forlater puben og kommer ut på gaten, vet han ikke en gang hvor han befinner seg.Motvillig innhentes han av fortiden og blir konfrontert med en fryktelig ugjerning. Har han drept en kvinne og barnet hun bar?