Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Tomm Kristiansen

Tomm Kristiansen (f.1950) er journalist og forfatter. Han har vært NRK-korrespondent med hele verden som virkefelt og er en sentral skikkelse i NRK. Han har utgitt flere bøker, og fikk sitt gjennombrudd med bestselgeren Mor Afrika. Tomm Kristiansen mottok i 1994 Den store journalistprisen.

Lydbøker med Tomm Kristiansen

På Parfymefloden og andre reiser
Tomm Kristiansen
Lest av Tomm Kristiansen
"Skal du lese en eneste bok i høst, en bok som skiller seg fra den grå massen, så les Parfymefloden. Det venter deg en opplevelse."
Langs myrraveien
Tomm Kristiansen
Lest av Tomm Kristiansen
En variert og innsiktsfull reiseskildring fra NRK-veteran Tomm Kristensen
Mannen fra Nasaret
Tomm Kristiansen
Lest av Tomm Kristiansen
Dette er historien om en henrettelse rundt år 30; fortalt som en politisk thriller -en sterk og bevegende fortelling om Jesus - Mannen fra Nasaret. Den kan leses som kulturhistorie, som en ung manns tragedie, eller som en vakker og personlig versjon av en beretning vi trodde vi kjente.
Mørk safari
Tomm Kristiansen
Lest av Tomm Kristiansen
"Mørk safari" er en rå beretning om et innadvendt menneske som snudde historien, fortalt med stor innlevelse av Tomm Kristiansen, en av våre aller mest kunnskapsrike Afrika-kjennere.
Fra Mandelas land
Tomm Kristiansen
Lest av Tomm Kristiansen
Tomm Kristiansen har selv redigert dette utdraget fra den trykte boka Mandelas land. Nelson Mandelas liv og Sør-Afrikas historie har fascinert en hel verden. Det er historien om straffangen som ble president og tilga dem som hadde holdt ham innesperret i 27 år. Det er historien om avskaffelsen av en politikk like umoralsk som nazismen. Det skjedde på rekordtid, men hva foregikk bak kulissene?NRKs verdensreporter Tomm Kristiansen hadde, som tidligere Afrika-korrespondent, orkesterplass til dramaet. Her forteller han den dramatiske og utrolige historien om hva som skjedde i det skjulte.