Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Jan Kjærstad

Jan Kjærstad (f. 1953 i Oslo), har seks års teologistudium ved Universitetet i Oslo. Han debuterte som skjønnlitterær forfatter i 1980 med novellesamlingen Kloden dreier stille rundt. Kjærstad har skrevet en rekke romaner, gitt ut billedbøker og essays og markert seg som redaktør for Gyldendals litterære tidsskrift Vinduet. Han har mottatt flere priser, deriblant Nordisk Råds Litteraturpris for 2001, som han fikk for Oppdageren.

Lydbøker med Jan Kjærstad

Lest av Yngve Berven
Pris fra: 299,-
Berge
Jan Kjærstad
Lest av Yngve Berven, Hedda Munthe, Kyrre Haugen Bakke
En augustdag i 2008 blir Ap-nestoren Arve Storefjeld og flere i familien hans funnet drept i hytta ved Blankvann i Nordmarka. Fem mennesker med strupene skåret over. Alle går ut fra at terrorister står bak ugjerningen.
Slekters gang
Jan Kjærstad
Lest av Ingrid Vollan
Kan menneskeskjebner være flettet sammen på andre måter enn vi tror? Er det mulig å velge hvem vi vil være i slekt med?
Normans område
Jan Kjærstad
Lest av Anders Ribu
En ny, stor roman fra Jan Kjærstad
Jeg er brødrene Walker
Jan Kjærstad
Lest av Terje Strømdahl
En mosaikk av en oppvekstskildring - humoristisk og spenstig og meget godt fortalt.
Kongen av Europa
Jan Kjærstad
Lest av Christoffer Staib
Alf I. Veber er et menneske med alvorlige mangler. Som barn mister han milten etter en ulykke, og like etter begår hans beste venn selvmord. Alfs liv blir preget av et savn som viser seg på ulike måter. Alf I. Veber slites mellom de rasjonelle og romantiske tilbøyelighetene i seg – kanskje ikke så rart med en far som arbeider med røntgenkontrastmidler ved Nyco og en mor som er ansatt i Gyldendal Norsk Forlag og som samtidig behersker et bredt repertoar av slagere. Romanen åpner nyttårsaften 1999, med Alf alene i en snøhule i Jotunheimen, og den fortsetter med et bokbål: Alf brenner alle broer og reiser til London for å finne igjen den kvinnen han tror han elsker.Romanens handling er lagt til London, mens historier fra fortiden stadig siver inn i nåtidsfortellingen. I den engelske storbyen tar Alfs liv en uventet vending. Han møter en fremmed kvinne og får plutselig anledning til å bruke all den populærmusikken som bor i ham.Kongen av Europa forteller om et menneske som er langt fra
Forføreren
Jan Kjærstad
Lest av Gisken Armand
I Forføreren møter vi den karismatiske Jonas Wergeland, som har oppnådd stjernestatus med fjernsynsserien ”Å tenke stort”.Han kommer hjem fra en utenlandsreise og finner sin kone død på gulvet i stuen. Med dette som utgangspunkt utfoldes heltens oppsiktsvekkende livshistorie gjennom en strøm av dramatiske fortellinger. Forføreren er en lettlest, spennende og erotisk bok – en stor samling gode fortellinger. Romanen er den første av tre bøker om Jonas Wergeland. De to andre er Erobreren (1996) og Oppdageren (1999). For Oppdageren fikk Jan Kjærstad Nordisk Råds Litteraturpris i 2001.
Tegn til kjærlighet
Jan Kjærstad
Lest av Gisken Armand
En suverent skrevet overskuddsbok fra Jan Kjærstad