Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Ståle Bjørnhaug

Ståle Bjørnhaug er utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Han har vært ansatt ved Den Nationale Scene og Fjernsynsteatret, og har siden 1981 vært ansatt ved det Norske Teatret.

Lydbøker med Ståle Bjørnhaug

Pris fra: 149,-
Odysseen
Homer
Lest av Ståle Bjørnhaug
Odysseen sprang ut av den muntlige skaldetradisjonen, og man antar at Homer har utformet og nedtegnet diktet for over 2700 år siden. Med sin sterke forankring i den muntlige tradisjonen er Odysseen først og fremst en fortelling å lytte til.
Ikke dø, Sophie
Karsten Alnæs
Lest av Ståle Bjørnhaug
Denne fortettede romanen er bygd på hendelsene knyttet til mordet på erkehertug Franz Ferdinand og hans hustru Sophie i Sarajevo den 28. juni 1914.
Skammarkrigen
Lene Kaaberbøl
Lest av Mari Maurstad, Ståle Bjørnhaug
"Skammarkrigen" er den fjerde og siste boka i den intenst spennande Skammar-serien, som erobrar 10-14-årige fantasy-elskarar i land etter land.
Slangens gåve
Lene Kaaberbøl
Lest av Mari Maurstad, Ståle Bjørnhaug
"Slangens gåve" er tredje bok i den intenst spennande Skammar-serien, som erobrar 10-14-årige fantasy-elskarar i land etter land.
Om mus og menn
John Steinbeck
Lest av Ståle Bjørnhaug
Historien om vennskapet mellom Lenny og George, to omflakkende gårdsarbeidere i California, og deres drøm om et bedre liv. George tar seg av den mentalt tilbakestående Lennie som er snill, men uten kontroll over kreftene sine.