Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

E L James

E L James er forfatteren bak den sensasjonelle trilogien Fifty Shades of Grey som har solgt mer enn 125 millioner eksemplarer verden over. I 2012 ble E L James kåret til en av de mest innflytelsesrike personene i verden av Time Magazine. Fifty Shades of Grey holdt seg på New York Times bestselgerliste i 133 uker, og da filmversjonen utkom i 2015, knuste den alle publikumsrekorder for Universal Pictures.

E L James bor i London med familien og skriver fortsatt ivrig samtidig som hun fungerer som produsent for filmversjonenene av Fifty Shades - Bundet og Fifty Shades - Fri.

Foto av E L James: Michael Lionstar

Lydbøker med E L James

Lest av Nicolai Cl ...
Pris fra: 149,-
Grey
E L James
Lest av Nicolai Cleve Broch
Fordi alle kjærlighetsforhold har to sider...
Fifty Shades: Fri
E L James
Lest av Kjersti Borchgrevink Maagerø
Tredje bok i den erotiske og underholdende trilogien om Ana og Christian.
Fifty Shades : Bundet
E L James
Lest av Kjersti Borchgrevink Maagerø
Bok nummer to i serien alle snakker om! Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: Sterkt erotiske og svært underholdende – og samtidig så gripende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne.
Fifty Shades : Fanget
E L James
Lest av Kjersti Borchgrevink Maagerø
Første bok i bokserien alle snakker om! Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: Sterkt erotiske og svært underholdende – og samtidig så gripende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne.