Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Andrea Bræin Hovig

Andrea Bræin Hovig er født i 1973 i Oslo. Hun er skuespiller og barne- og ungdomsbokforfatter.
Foto: Gyldendal Norsk Forlag

Lydbøker med Andrea Bræin Hovig

Vanessa Svartmo
Andrea Bræin Hovig
Lest av Andrea Bræin Hovig
Andrea Bræin Hovig debuterer som romanforfatter med en sår, men morsom roman om tenåringen Vanessa Svartmo.
Ensomheten
Ketil Bjørnstad
Lest av Andrea Bræin Hovig, Øystein Røger
«Ensomheten» er en roman om mennesker med en forhistorie; en fortelling om kjærlighetens irrganger, om utroskap og om å våge å se seg selv.
Meg eier ingen
Åsa Linderborg
Lest av Andrea Bræin Hovig
"Meg eier ingen" er Åsa Linderborgs fortelling om dyp kjærlighet til en pappa som hun samtidig skammet seg over, og om klassetilhørighet og alkoholens makt.
Presten
Hanne Ørstavik
Lest av Andrea Bræin Hovig
Liv er 35 år og prest i en liten by langt nord. Dit kom hun for et år siden.«... det var en slags motsatt bevegelse, en omvendthet. Enkelt og tydelig, som om jeg var en brikke, jeg hadde vært langt nede på kartet der sør i Tyskland, og så skulle jeg øverst opp, hit. Motsatt, motsatt. Som om jeg var blitt slynget for nær noe, for langt ned, eller inn, og så svingte det utover etterpå. Ut mot hva? Mot ingenting?»Som doktorgradsstudent i teologi arbeidet Liv med sameopprøret i 1852. Bibelen var blitt oversatt til samisk og var tilgjengelig for alle. Plutselig fantes det et felles språk. Men var det egentlig felles, det som sto om å dømme, tilgi, være like mye verdt? Nå er Liv prest i det samme fylket. Søndag etter høymessen blir hun tilkalt, ei ung jente i bygda har hengt seg.Presten er en lysende klar og musikalsk komponert roman, hvor det er Livs refleksjoner, erindringer og erkjennelsestrang som driver fortellingen.Romanens spørsmål er eksistensielle: Hvordan leve? Med seg s
Hav av tid
Merete Morken Andersen
Lest av Andrine Sæther, Andrea Bræin Hovig
Kunne 16 år gamle Ebbas selvmord vært unngått?Vi møter foreldrene, Judith og Johan, som opplevde den store kjærligheten, men likevel skilte lag.Når alt er for sent, henvender de seg til den døde datteren og prøver å forklare. Og vi møter Ebba selv, som har skrevet avskjedsbrev til sin lille halvsøster.Forfatteren mottok Kritikerprisen 2002 for Hav av tid.