Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Frøydis Armand

Frøydis Armand er en anerkjent og erfaren norsk skuespiller.

Hun debuterte ved Nationaltheatret som Regine i Gengangere i 1972 og har siden vært ansatt ved teatret. Her har hun tolket over 90 roller, blant andre flere av Ibsens skikkelser.

Flere priser er blitt tildelt Frøydis Armand, bla.a. Gösta Ekmans ærespris, Per Aabels ærespris og Aase Byes legat i 2007.

Lydbøker med Frøydis Armand

Jeg har et teppe i tusen farger
Anne B. Ragde
Lest av Frøydis Armand
«Jeg har et teppe i tusen farger» er en gripende roman om livsmot og trass, om savnet av nærhet, om takknemlighet og ukjent lengsel - og om hvordan man unngår at kalkunen blir tørr.
Den elskelige giftblandersken
Arto Paasilinna
Lest av Frøydis Armand
Den elskelige giftblandersken er en spennende, komisk og litt tragisk beretning om livet. Og som alltid er Paasilinnas persongalleri fargesterkt og levende.
En kald dag i helvete
Anne B. Ragde
Lest av Frøydis Armand
En intens erotisk thriller: "Skremmende og knakende god." (...) Sjelden leste jeg en bok der kampen mellom kjønnene, rivingen mellom hatlignende avsky og voldsomt begjær dissekeres så grundig som her.' (Dagbladet)'Ragde skriver med sting og snert, hun kan skape atmosfære og sitrende stemninger, hun er naturalist av godt og rått merke.' (Bergens Tidende)"Ragde har skrevet en modig roman." (VG)"Anne B. Ragde har skrevet en stilsikker og veldreiet erotisk roman."(Morgenbladet)
Lest av Frøydis Armand
Pris fra: 149,-
Odel
Anne Karin Elstad
Lest av Frøydis Armand
«Odel» er tankevekkende og vakker roman fra mesterfortelleren Anne Karin Elstad