Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Odd Børretzen

Lydbøker med Odd Børretzen

Glad som ei lerke - død som ei sild
Margaret Skjelbred
Lest av Odd Børretzen, Margaret Skjelbred
En dypsindig og morsom lydbok.Med utgangspunkt i velkjente fraser og ordtak har Margaret Skjelbred skrevet elegante og lettfattelige rimvers i regletradisjonen, som her i titteldiktet ”Glad som ei lerke”: "Fru Glad var gladere enn elleve lerker. Hun levde, etter alle solemerker, i evig kvitrende, lykksalig glede med sin Hr. Glad i hjemmets lune rede til mannen kverket henne. Synd og skam. Hun ble visst rett og slett for glad for ham." Margaret Skjelbred og Odd Børretzen veksler på å lese diktene. Tom Erik Ingvaldsen krydrer diktene med muntre musikkinnslag.
Serafin og Plym kommer luftveien
Fix, Philippe, Alain Grée
Lest av Åsmund Huser
En moderne barnebokklassiker som kan høres igjen og igjen.
Serafin og Plym på nye eventyr
Fix, Philippe, Alain Grée
Lest av Harald Stoltenberg
Bøkene om Serafin utkom på seksti- og syttitallet, og har lenge vært etterspurt i nye utgaver. Det er sannelig ikke rart!
Serafin og hans makeløse mesterverk
Fix, Philippe
Lest av Harald Stoltenberg
En kultklassiker - med meningsladet tekst som man kan snakke sammen om i det uendelige. Det er mange som aldri har glemt de glade og underfundige bøkene om Serafin og den lille vennen hans Plym.
Som dagene gikk
Odd Børretzen
Lest av Odd Børretzen
Et dykk ned i NRKs rikholdige arkiv har gitt oss en drøy time i godt selskap med Odd Børretzen med et utvalg kåserier innlest i perioden 1970-1991. Kåseriene er sendt i Som dagene går og Søndagsposten.
Det norske folks bedrøvelige liv
Odd Børretzen
Lest av Odd Børretzen
Forfatteren: "Boka skal være en Norgeshistorie som inneholder de nødvendige "facts" men hvor historien forøvrig er "galt" fremstillet. Konklusjonen er at det egentlig ikke burde bodd mennsker her i landet. Boka behandler tidsrommet fra siste istid og fram til 1880-årene". Vi skal ikke ta dette med Norges-historie, bokas idé og konklusjon så alvorlig, men slå fast at så mye gal og morsom "Norgeshistorie" neppe er samlet på en lydbok før. Forfatteren har slått i stykker såvel Kongespeil som sagaens mange andre speil, titter inn i splinter og skår, der han får øye på de mest overraskende detaljer, og under dette studium morer han seg like kongelig som en jarl over mjøden etter et vunnet slag om formiddagen. Vi leser, klukker og ler under Odd Børretzens muntre ferd på årene utenbords, og han har mange sverd i luften samtidig under utøvelsen av kåseriets vanskelige kunst.