Logg inn på lydbokforlaget.no

Eller logg inn med Facebook

Ny kunde?

Ikke handlet her før? Opprett en profil her.

Rettigheter og plikter ved kjøp av lydbøker på lydfil:

Lydfilene er ikke kopibeskyttet.
Grunnen er at du skal kunne laste ned og lytte til lydfilene i lydbok-appen, på smarttelefoner, nettbrett, iPod og alle typer MP3-spillere, og dessuten laste den ned til datamaskinen. Du har lov til å ta kopier, legge lydboka over på ulike spillere etc, men bare til privat bruk. 
 
All annen kopiering og spredning av filene er forbudt. Utleie, offentlig framføring og kringkasting kan kun skje i henhold til lov og etter skriftlig avtale med utgiver. 
 
OBS! Lydfilene blir vannmerket!
Ved nedlasting stemples lydfilene med et digitalt vannmerke. Digital vannmerking brukes for å verne opphavsrettslig beskyttet materiale mot ulovlig bruk. Vannmerket viser at lydfilene som man har lastet ned tilhører den som har kjøpt produktet. Dersom disse filene blir distribuert på ulovlig måte kan de spores tilbake til kjøper og man kan bli gjort ansvarlig for dette. Det er kjøpers ansvar at lydboka ikke benyttes annet enn privat. Vannmerket består av ikke hørbar informasjon i lydfilene. Det påvirker ikke filformatet og kompliserer ikke nedlasting eller bruk av MP3-lydbøkene.