Hør et utdrag fra lydboka:

Døde menn går på ski

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
129,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: NRK Radioteatret
Kategori: Hørespill
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:NRK
Målform:Bokmål
Serier:Krim og spenning fra Radioteatret
Spilletid:2:21:00
Først utgitt:31.03.2004
ISBN Lydfil:9788242130617

Spenning, grøss og humor i påskefjellet. Hør Knut Nærums dramatisering av bestselgeren Døde menn går på ski, som har gått som radioens påskekrim i NRK.

Oslomilliardæren Sverre Hartkorn tar med seg sine venner til fjells. Til en gammel hytte langt inne på vidda hvor det en gang skjedde et grufullt mord - til skiturer og mordlek. Latteren stilner dog kjapt hen, idet hodene bokstavlig talt begynner å rulle. Kniver lyner, trinser truer, og lik og gjenferd vandrer som de aldri før har vandret. Dessuten kommer stormen. En storm så grusom at den stenger dem alle inne. Og som om det ikke var nok – på påskefjellet er mobiltelefonen til ingen nytte. Hytta ligger hinsides all kontakt med omverdenen.

Knut Nærum om hørespillet:
«Døde menn går på ski» er et skamløst forsøk på å skrive seg inn i den mest påskehyggelige delen av norsk kriminallitteratur. Radioteatret er den mest fremstående og tradisjonsrike formidler av denslags vi har her til lands. Derfor føles det nå som om boken omsider har kommet hjem. Den har aldri vært her før, men det er likevel dette som er hjemme, sier Knut Nærum om radioversjonen av Døde menn går på ski. 

I hovedrollene hører vi Bjørn Skagestad, Marit A. Andreassen og Kjersti Elvik. Nils Nordberg har hatt regien og Åsmund Feidje har skrevet musikken.

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5