Hør et utdrag fra lydboka:

En nødvendig død

3
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3 (4 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: NRK Radioteatret
Kategori: Hørespill
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:NRK
Målform:Bokmål
Serier:Krim og spenning fra Radioteatret
Spilletid:2:40:33
Først utgitt:02.11.2004
ISBN Lydfil:9788242131119
ISBN CD:9788242115003

Nervepirrende spenning i den femte lydboken om Svend Foyn!

Tønsberg-advokaten Svend Foyn oppsøkes av Kaja Bye. Hun har rømt med sine to små døtre til et sommerhus i Vestfold. Hun blir forfulgt, trakassert og truet på livet av sin ektemann Jonas Bye, et kjent og aktet ansikt fra mediene. Svend Foyn påtar seg å hjelpe henne med å få ordnet skilsmisse, men blir raskt viklet inn i et spill der han stilles ovenfor et drepende dilemma. For Jonas Bye er ikke bare TV-kjendis, han har også ganske mektige og brutale venner.

Rivertonprisvinneren Jan Mehlum har fått et stort publikum med sine bøker om Svend Foyn - Tønsberg-advokaten med mislykket karriere, men stort sosialt hjerte, skilt pappa med tenåringsdatter og sanktbernhardstispe, Jaguar-eier og Coltrane-elsker. På denne svært velregisserte lydboka fra Radioteatret finner du Øystein Røger, Cecilie Mosli, Trond Espen Seim, Lasse Lindtner og Minken Fossheim i hovedrollene.

«En nødvendig død» er en NRK-dramatisering av den femte, frittstående kriminalromanen i serien om Svend Foyn fra Jan Melhum.

«Dette er råbarket krim med gjennomført rå samfunnskritikk, skrevet for leselyst…»
Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen

Hør alle lydbøkene i Jan Mehlums serie om advokat Svend Foyn:
- Gylne tider
- Det annet kinn
- En rettferdig dom
- En nødvendig død
- Den siste dansen
- Din eneste venn
- For Guds skyld
- Det ingen vet
- Madrugada
- Bake kake søte
- Straffen
- En god sak
- Ren samvittighet
- Et hardt slag
- To komma åtte sekunder
- Hvit engel, svart natt
- Fornemmelse av skyld

Kommentarer

Detter er et hørespill, et meget spennende hørespill. Da jeg hørte dette for noen år siden, fikk jeg følelsen av virkelig å ønske livet av psykopaten i serien, en ganske ubehagelig følelse av velbehag?! Serien er ganske tradisjonelt oppbygget, med en helt, et offer og en skurk. Men historien fenger som bare rakker'n.
4

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
1

For meg som har hørt alle de andre bøkene i serien, og har egentlig kun hørt "vanlige" lydbøker, så ble mitt møte med et hørespill skuffende. For det første så synes jeg musikken og lydene kun treffer publikum som er 50+ og for det andre er "boka" på kun 2t 40min i motsetning til de andre i serie som er på 8 timer. Ettersom jeg ikke har lest boka, så vet jeg ikke om noe har blitt utelatt, men siden hørespillet er 5-6 timer kortere enn de andre lydbøkene så kan det virke som om ord har blitt byttet ut med lyd. Synd det ikke finnes en utgave med "vanlig" lydbok og ikke hørespill.
2

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4