Hør et utdrag fra lydboka:

Jakthundene

4.57143
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.6 (7 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: NRK Radioteatret
Kategori: Hørespill
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:NRK
Målform:Bokmål
Spilletid:2:37:46
Først utgitt:02.03.2015
ISBN Lydfil:9788242161925
ISBN CD:9788242170064

Radioteatrets påskekrim 2015 er basert på Jørn Lier Horsts kritikerroste krim!

William Wisting suspenderes og settes selv under etterforskning mistenkt for å ha fabrikert bevis. Han var etterforskningsleder i en av landets mest medieomtalte straffesaker da unge Cecilia Linde ble drept. Nå, 17 år senere, har det kommet for en dag at bevisene som felte gjerningsmannen var forfalsket. Mediene værer nytt blod.

Wisting har brukt hele sitt yrkesliv på å jakte på forbrytere. Nå er det han som er byttet, og han må arbeide på egen hånd og i skjul for å finne ut hvem av deres egne som konstruerte det falske beviset, og hva som egentlig skjedde den gangen. Han får hjelp av journalistdatteren Line, men også fra svært uventet hold. Så forsvinner en ny, ung kvinne. Det blir starten på et nervepirrende kappløp.

Ingar Helge Gimle og Janne Heltberg spiller de to største rollene.

«Dette er det beste hørespillet jeg har hørt på lenge! Boken er jo veldig godt lest inn på lydbok tidligere, men hørespillet er enda bedre! Alle spiller så bra og høres så naturlige ut. Denne kan jeg absolutt anbefale!»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord  

Kommentarer

Jeg har skrapa overflaten så vit og er imponert, dette ga mersmak. Lydbildet er greit og hørespillet er spennende. William Wisting blir suspendert etter mistanke om fabrikkering av beviser, tidligere etterforsknings leder under en av Norges mest omtalte medieomtalte straffesak. Den unge 17 åringen Cecilie Linde ble drept, 17 år er gått og det er kommet frem at bevisene som felte gjerningsmannen var forfalsket, Wisting blir nå selv forfulgt av Medier og må arbeide på egen fri hånd, i skjul. Dette for å finne ut av hvem av hans kollega er som prøver å fabrikkere falske bevis, ikke minst hva som skjedde 17 år tidligere. Dette er en veldig bra krim og jeg har så langt bare hørt 1 episode som er et hørespill av boken Jakthundene. Når bra opp på skalaen men lydboken er langt bedre, betyr ikke at dette er dårlig...tvert om. Bra stykke hørespill men kunne vært bedre....
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Dette er vel så nært 6'ern man kan komme i velskreven krim - og faktisk føltes det hele tiden som at dette var ekte, ikke noe virket klisjeaktig og urealistisk. Mer om denne i Reading Randi: http://reading-randi.blogspot.no/2012/10/tanker-om-bok-jrn-lier-horst-jakthundene.html
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2