Hør et utdrag fra lydboka:

Jorden rundt på 80 dager

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: NRK Radioteatret
Oversetter: Hans Heiberg
Kategori: Hørespill
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:NRK
Målform:Bokmål
Spilletid:5:57:35
Først utgitt:11.11.2010
ISBN Lydfil:9788242141910

Gledelig gjenhør med en av Radioteatrets største klassikere!

En eksentrisk engelsk gentleman, Phileas Fogg inngår et veddemål i Reformklubben i London: han vedder 20 000 pund på at han skal vinne reisen rundt på verden på 80 dager. 2.oktober 1872 legger han og tjeneren Mr. Passepartout i vei. I et forrykende tempo går ruten over Suez, India, Kina, Japan, USA og tilbake til Europa, i et stadig mer desperat kappløp mot tiden.

Fogg utsettes for stygge mistanker, forfølges av politiet, treffer en skjønn kvinne og redder henne, kommer i kamp med indianere og opplever i det store og hele eventyr av klassisk merke.

"Jorden rundt på 80 dager" ble laget som hørespillserie i 1959 og har siden oppnådd den rene kult-status. Ikke mindre enn femti skuespillere medvirker i dramatiseringen av Jules Vernes berømte roman, inkludert flere tungvektere. Claes Gill står i spissen som Phileas Fogg og Eilif Armand som Passepartout. I hælene på de to hører vi en uforglemmelig Gisle Straume som detektiv Fix fra Scotland Yard.Veddemålet og rekordforsøket å reise jorden rundt på 80 dager er familieunderholdning av beste merke – som står seg også over femti år etter at hørespillet ble laget.

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Veldig bra. Har ventet lenge på å høre på denne. Kan trygt anbefales.
5