Hør et utdrag fra lydboka:

Attentatet

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (5 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ivar Nergaard
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:7:22:11
Først utgitt:07.06.2016
ISBN Lydfil:9788242163615
ISBN CD:9788242172211

Hardtslående og realistisk politithriller fra innsiden.

Nyetablerte kriminelle miljøer i Norge er villige til å gå lenger enn før i jakten på profitt. En russisk gangster må rømme fra Moskva etter et mislykket attentat mot en konkurrerende mafiafamilie. Han bosetter seg i Norge og jobber i det stille for å oppnå gudfarstatus i Oslos underverden. Et spektakulært anslag mot en pengetransport fra Gardermoen forvandler E6 til en brennende krigssone. Ranerne etterlater både drepte og sårede før de forsvinner. Sjur Holt og Avsnittet for spesielle operasjoner står uten spor og opplever et enormt press både utenfra og innenfra. Når landets justisminister blir skutt, strammes skruen om Holt og hans nærmeste seg enda litt til. Holt vikles inn i et spill som utfordrer både moral, etikk og lojalitet overfor egen arbeidsplass.

«Attentatet» er en hardkokt spenningsroman der Eirik Jensen beskriver utradisjonelle politimetoder i møte med et fremvoksende internasjonalt og svært brutalt miljø. Lydboka er dyktig innlest av Ivar Nergaard.

«Hever seg et godt stykke over den gjennomsnittlige politikrim»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

«Den korruptsjonstiltalte politimannen overrasker med god spenningsroman» 
Rune Hallheim, Aftenposten

Kommentarer

Intens, tett, spennende, overraskende. Overbevisende og skremmende realistisk. Detaljerte person og miljøbeskrivelser uten at tempoet i historien senkes. Absolutt fri for klisjéer, herlig språklig, ypperlig presentert av Ivar Nergaard. Vanskelig å sette på pause, boken ble fordøyd på rekordtid! Anbefales!
5

Bra, spennende bok, anbefales! Burde kunne gitt halve stjerner, i så fall 4,5! Tempoet i historien overgås bare av tempoet til oppleseren (som kanskje kunne tatt det bittelitt mere med ro)!!
4

For et trekløver disse tre mennene er! Eirik Jensen, politimannen med en sak han brenner for, Thomas Winje Øijord, forfatteren som bygger historie og formidler på en glimrende måte, og ikke minst Ivar Nergaard, hvis stemme passer vanvittig bra til en hardbarka Oslo-krim. Gjør deg klar til å sitte i baksetet på politibilen når de er på jakt!
4

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker med Ivar Nergaard

  
  
  

Fra

299,-262,-
Kjøp