Hør et utdrag fra lydboka:

Brødrene fra Iron House

4.4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.4 (5 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ole Christian Gullvåg
Oversetter: Christian Rugstad
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Iron House
Spilletid:13:08:53
Først utgitt:02.03.2012
ISBN Lydfil:9788242143761
ISBN CD:9788242154125

Endelig en ny spenningsroman fra John Hart på norsk

En gammel mann skal dø. Når han er borte, vil Michael være fritt vilt. Og kvinnen som bærer hans barn, vil føre jegerne til ham.
Ved guttehjemmet Iron House får to foreldreløse brødre lære at livet er noe man må slåss for. Skjøre, lille Julian overlever bare fordi storebror Michael er fryktløs nok til å beskytte ham og ofre seg når et brutalt drap ryster institusjonen. På rømmen i New York tas Michael inn i varmen av en beryktet mafiaboss, og blir etter hvert så fryktet på gaten at han sjelden trenger å ty til våpen for å sette seg i respekt. Men etter to tiår i brutalitetens og voldens tjeneste, må Michael nok en gang flykte for å beskytte sine nærmeste. Denne gangen bringer flukten ham tilbake til fortiden – til den brutale arven fra Iron House.

Med «Brødrene fra Iron House» har John Hart skrevet sitt mesterverk. Boken er en  kraftprestasjon av en fortelling om makt og hevn, tap og mot – og barndommen som ingen kan flykte fra.

«Ekstremt spennende!»
Entertainment Weekly

«Imponerende!»
Publishers Weekly

«Fremragende!»
Associated Press

Kommentarer

Begynner du først å høre på denne boken, klarer du ikke å legge den fra deg. Handlingen bygges opp, og holder seg der helt til bokens slutt. Spenningen er på topp hele tiden, ispedd med en liten dash romantikk. En av de beste bøkene jeg har hørt på lenge...
5

God krim og en god avveksling fra de norske og danske som ligger på bestselgelistene
4

Dette er noe av det mest spennende og intense jeg har hørt på lydbok –noen gang! Og jeg har hørt mange lydbøker. Michael og Julian er to brødre som vokser opp på guttehjemmet Iron House. Julian er svak, noe de andre guttene nådeløst utnytter, og ondskap blir satt i system. Julian blir så alvorlig mobbet at han en dag tar igjen – på den mest grusomme måten. Michel er storebroren, den sterke, og han har alltid prøvd å være der for broren. Men, men kan ikke ALLTID være der – og skjebnen til to små gutter forandres for alltid når Julian blir adoptert til en rik senator og hans kone, og Michael blir gategutt i New York. Tjuetre år senere er Julian berømt barnebokforfatter og Michael er en av New Yorks farligste menn. Brødrene har ikke sett hverandre siden de skiltes på Iron House, og det er først når Michael havner i konflikt med tidligere venner, som truer Michael, hans gravide kjæreste og den følsomme lillebroren at brødrene treffes igjen. Men alt har forandret seg – og det dukker stadig nye lik opp. Lik som Michael ikke har noe med, men som Julian blir anklaget for. Og kjæresten til Michael er hele tiden i fare, for det er igjennom henne fiendene hans kan skade han mest. Jeg lyttet intenst i 13 timer og 8 minutt! Hørte på flyet, på flyplassen og mens jeg jogget. I dag hørte jeg de siste tre timene sammenhengende, og det var så spennende at jeg knapt klarte å puste. Det var vold, kjærlighet og grusomt spennende, og jeg elsket boka. Har tidligere hørt Ved elven av samme forfatter, og dette var en mye bedre opplevelse. Jeg er nærmest overveldet. Ole Christian Gullvåg leser fort og han er litt utydelig iblant, men det gjør egentlig ikke så mye. Det var godt og intenst lest likevel, og jeg hører gjerne på flere lydbøker lest av ham. Terningkast 6!
5

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
3

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av John Hart