Hør et utdrag fra lydboka:

Brudekjolen

3
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3 (1 stemme)
169,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Elisabeth Vatn
Oversetter: Christina Revold
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Robe de marié
Spilletid:10:51:13
Først utgitt:15.01.2018
ISBN Lydfil:9788242166760
ISBN CD:9788242174086

I det siste har Sophie hatt en følelse av å miste hukommelsen, ja, av å miste kontrollen. Hun forfølges av noe hun ikke er i stand til å sette ord på – og av bilder fra fortida hun ikke kan glemme.

En morgen våkner hun og oppdager at den lille gutten hun skulle passe, er død. Hun har ingen erindring av hva som kan ha skjedd. Men uansett hva som er sant, føler hun at hun med sin bakgrunn, ikke har en sjanse til å bli trodd.
Hennes eneste håp er å stikke –og skaffe seg en ny identitet. Et nytt liv, med en mann hun har truffet på nettet. Men Sophie er ikke den eneste som bærer på hemmeligheter.
 
Dette er en roman for alle som likte «Flink pike» og ikke minst Pierre Lemaitres egen krimtrilogi: «Alex», «Irène» og «Camille».

Terningkast 6: «… en supernifs, original og uforutsigbar thriller som skyver Lemaitre helt til topps. Smart og rasende psykologisk thriller med djevelsk nerve som sender tanker til Hitchcocks film «Psycho.»
Stein Roll, Adresseavisen

Terningkast 6: «Bølgen av fransk krim frambringer stadig nye topp-punkter. Forrige uke var det Fred Vargas’ «Istider» som fikk en sekser i HA. Denne gangen er det Pierre Lemaitres «Brudekjolen» som det er all grunn til å berømme.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Terningkast 5: «Spenning av første klasse. (...) enda en besettende historie fra en av Frankrikes aller ypperste krimforfattere.»
Sindre Hovdenakk, VG

Terningkast 5: «… en smart fransk psycho-thriller (…) en symfoni av uhygge.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet

Terningkast 5:«… en besettende thriller (…) medrivende og nervepirrende.»
Anne Schäffer, TARA

«Velskrevet (…) Forklaringen på de mangslungne hendelsene, sammen med sluttpoenget, er mer enn gode nok som begrunnelse for å tilbringe noen timer med Pierre Lemaitre.»
Leif Ekle, NRK

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Dette er en spennende og god bok. Problemet med boken er innlesingen. Den er ikke bra. Den er stakato og masse pauser overalt hvor det ikke skal være pauser. Den mangler flyt og det blir en innlesing uten den riktige innlevelsen. Men selve boken er god med et spennende plot.
3

Lydbøker av Pierre Lemaitre