Hør et utdrag fra lydboka:

Coffin road

2
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 2 (1 stemme)
169,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anders T. Andersen
Oversetter: Ragnhild Aasland Sekne
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Coffin Road
Spilletid:10:36:33
Først utgitt:20.12.2018
ISBN Lydfil:9788242180537

Det står en forvirret mann på en forlatt strand på øya Harris i Hebridene. Han kan ikke huske hvem han er. Det eneste sporet til identiteten hans er et sammenbrettet kart over en sti ved navn «Coffin Road». Han har ingen anelse om hvor dette søket vil føre ham.

En etterforsker fra Lewis sitter ombord på en båt, med tankene fulle av tvil. Politietterforsker George Gunn vet at et lik har blitt funnet på en avsides klippe, 30 km fra land. Han er usikker på om han har det som trengs for å løse saken.

En tenåringsjente ligger på soverommet sitt i Edinburgh, desperat etter å finne sannheten om farens selvmord. To år senere, klarer Karen Fleming fortsatt ikke å akseptere at han ville forlate henne med vilje. Men hun vet ennå ikke om hemmeligheten hans.

«Coffin Road» følger tre farefulle reiser på vei til en og samme sannhet - og oppdagelsen av at ignoranse til slutt kan ta livet av oss alle. Boka er en frittstående fortelling fra Peter May, forfatteren av den bestselgende «Lewis-trilogien».

Kommentarer

Peter May skriver glimrende bøker, men "Coffin Road gir likevel en blandet opplevelse, fordi innlederen åpenbart har forberedt lesningen heller dårlig.
2

Lydbøker av Peter May

  

Fra

149,-130,-
Kjøp