Hør et utdrag fra lydboka:

Det siste barnet

3.833335
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3.8 (6 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Haakon Strøm
Oversetter: Christian Rugstad
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:The Last Child
Spilletid:15:16:45
Først utgitt:20.08.2010
ISBN Lydfil:9788242141798
ISBN CD:9788242149312

Gled deg til en krim i toppklasse!

Tretten år gamle Johnny Merrimon hadde et perfekt liv: et godt hjem og kjærlige foreldre, og tvillingsøsteren Alyssa som han var sterkt knyttet til. Han visste ingenting om tap og svik – før den dagen Alyssa forsvant inn i en fremmed bil. Nå, et år senere, er Johnny ensom og alene, forlatt av alle han var blitt opplært til å stole på: Faren dro sin vei like etter at datteren ble borte, og moren har forskanset seg i en tåkeverden av alkohol, dop og mishandling. Ingen andre enn Johnny tror at Alyssa fremdeles er i live, og han bestemmer seg for å finne henne og redde familien. Så forsvinner enda en liten jente, og Johnny må oppsøke miljøer og mennesker som ingen barn burde bli kjent med.

John Hart har med sine to tidligere bøker vunnet de viktigste prisene for kriminallitteratur i USA, blant annet The Edgar Allan Poe Award – som han også er nominert til for «Det siste barnet». I «Det siste barnet» overgår han seg selv, med en thriller som er like spennende som den er gripende, like velskrevet som den er rystende.

Terningkast 6: «Innertier»
Bergensavisen

Terningkast 5: «Utmerket, kriminelt håndverk (med) en vanntett intrige, vedkommende personer og en handling som tidvis er ekte rørende. I tillegg til å være velskrevet.»
VG

«En sjelden gang leser man en kriminalroman som gir en lyst til å løpe ut på gata og rope ut hvor god den er. «Det siste barnet» er en slik bok. Den tar strupetak på deg, og slipper aldri taket.»
Daily Mail

Kommentarer

Truverdig og skikkelig spennende- skikkelig bra komplott- skikkelig bra lest- og når løsningen og avsløringa til slutt er så overraskende, ønsker ikke jeg meg noe mer av en krim ;o)
5

Her klarer Hart å skape en utrolig spennende histori, samtidig som han gir innblikk i en verden av skakk kjørte mennesker, en bok det er vanskelig å legge fra seg og som man bare vil skal vare og vare.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker av John Hart

  

Lydbøker med Haakon Strøm

  
  

Fra

269,-218,-
Kjøp