Hør et utdrag fra lydboka:

Djevelanger

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (6 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Nils Johnson
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Rino Carlsen-bøkene
Spilletid:9:00:32
Først utgitt:12.02.2014
ISBN Lydfil:9788242160799
ISBN CD:9788242157966

Den uforutsigbare nordnorske naturen danner igjen bakteppe for en uhyggelig god intrige med etterforsker Rino Carlsen i hovedrollen. Nominert til Bokhandlerprisen 2014!

Det er sommer i Bodø. Lille Ida vinker til moren sin og hopper glad og fornøyd av gårde for å plukke blomster - men hun kommer aldri inn igjen.

Regnet lar vente på seg, og varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. Vannstanden synker, og hennes fortvilelse øker. For noe ligger skjult under vannoverflaten. Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.

På politihuset i Bodø er det også varmt - og hett, vil noen mene. Guro Hammer, det nyeste tilskuddet til etterforskningsgruppa, setter følelsene i sving hos enkelte av sine mannlige kolleger. Da beskjeden om bortføringen av en liten jente kommer, passer Rino Carlsen på å få saken - sammen med Guro.

«Med sin nye roman 'Djevelanger' beviser han nok en gang at han behersker alle sider av sjangeren: spinne en intrikat intrige, dykke ned i sinnets mørkesider, benyttet den geografiske rammen som spenningspådriver og holde leseren i sin klo helt til aller siste side.»
Lofotposten

«'Djevelanger' er en skikkelig god og drivende spennende krim fra Nord-Norge. Nils Johnson leser med jevn og klar stemme, har en fin dialekt og et behagelig stemmeleie. Dette er en kjempegod lydbok som jeg anbefaler til alle krimentusiaster. Perfekt til påskeferien!»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord

Hør alle de spennende lydbøkene om Rino Carlsen:
- Malstrømmen
- Stormen
- Djevelanger
- Kistemakeren
- Forliset

Kommentarer

Boka er på en måte veldig sammensatt; Lille Ida bli plutselig og helt sporløst borte, og leseren/ lytteren følger politiets desperate forsøk på å løse forsvinningsgåta, samtidig som Ida selv forteller hva hun ser, hører og opplever, og gjerningsmannen (som vi ikke får vite hvem er før helt til alt endelig avsløres) forteller om sine følelser og handlinger. Parallelt med disse historiene strever en av etterforskerne, Guro både med personlige problemer og frykten for at de skal finne Ida for sent- hun har vold mot barn som spesialfelt, og vet at de statistisk har svært begrensa tid på seg for at saken skal få en lykkelig slutt. Idas foreldre oppfører seg absolutt ikke som man forventer når deres eneste barn er forsvunnet, og det er med på å skape litt ekstra spenning; hva er det egentlig med dem?? Her trekkes det tråder tilbake til forsvinningssaker langt tilbake i tid, og det er helt klart sammenhenger mellom forsvinningene- spørsmålet er bare HVORDAN! Når vi til slutt får svarene, skal det vise seg at det er overraskende mye som henger sammen! Boka anbefales!
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker av Frode Granhus