Hør et utdrag fra lydboka:

DNA

4.4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.4 (5 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Hedda Munthe
Oversetter: Silje Beite Løken
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:DNA
Spilletid:14:19:26
Først utgitt:18.01.2016
ISBN Lydfil:9788242163288
ISBN CD:9788242171917

«DNA» er nok en nervepirrende page-turner fra bestselgerforfatteren Yrsa Sigurdardóttir.

En ung kvinne blir funnet brutalt myrdet i sitt eget hjem i Reykjavik. Det eneste vitnet er hennes sju år gamle datter. Når enda en kvinne blir drept på bestialsk vis kort tid etterpå, står politiet uten andre spor enn mistanken om at det er samme gjerningsmann. En radioamatør fanger inn skremmende meldinger som knytter ham til begge de drepte kvinnene, selv om han ikke kjente noen av dem. Nysgjerrigheten får ham til å sette i gang farlige undersøkelser på egenhånd. Huldar har ansvaret for etterforskningen av drapene. Mangelen på konkrete spor skaper frustrasjon og konflikter internt i politiet. Saken kompliseres ytterligere ved at han har løyet om seg selv for psykologen Frøya, som bistår jenta som var til stede da moren ble drept.

Med «DNA» viser Yrsa Sigurdardóttir hvor dyktig hun er til å skape intelligente og effektive plott, med et rikt og spennende persongalleri.

Hør også de andre lydbøkene av Yrsa Sigurdardóttir:
- Løgnen
- De uønskede

Kommentarer

Skuffende.
2

Islandsk krim er nytt for meg - Denne ga meg en positiv overraskelse - kriminal-litteratur av ypperste kvalitet. Her var det lett å "satse på" feil morder, og bli grundig lurt - intelligent og genial krim. Og så flott tittelen passet da. Det er lett å forstå at DNA ble kåret til Islands beste krim da den kom ut. Romanens setting så vel som etterforskningen er helt "up-to-date" etter dagens standart med datateknikk og modernisering av metoder og tekniske hjelpemidler - det later til å være mye forfatteren har satt seg godt inn i, alt virker ganske troverdig.... Innleser-stemmen til Hedda Munthe gir leseropplevelsen et ekstra pluss. Denne anbefales med et terningkast: 5 Mer i bloggen: http://reading-randi.blogspot.no/2016/03/tanker-om-bok-yrsa-sigurardottir-dna.html
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5