Hør et utdrag fra lydboka:

Døden to ganger

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anne Ryg
Oversetter: Torleif Sjøgren-Erichsen
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Kill You Twice
Serier:Archie og Gretchen-serien
Spilletid:9:43:14
Først utgitt:17.02.2013
ISBN Lydfil:9788242144775

«Døden to ganger» er den femte boka i Chelsea Cains spenningsserie om etteforsker Archie Sheridan og seriemorder Gretchen Lowell

Archie Sheridan prøver å komme til hektene, både fysisk og mentalt, etter sine tidligere opplevelser med seriemorderen Gretchen Lowell. Men selv om han viser tegn til fremskritt, er han fortsatt like besatt som den dagen hun slapp ham fri. Nå prøver han å fokusere på en ny sak; en brutal morder har torturert sitt offer i mange timer en sommerdag i en av byens parker. Etterforskningen er bare i startfasen da legen på den psykiatriske avdelingen hvor Gretchen skal tilbringe resten av livet, tar kontakt. Gretchen påstår at hun har førstehåndsinformasjon om den nye mordsaken. Archie er overbevist om at hun bløffer bare for å treffe ham. Men han kan ikke la muligheten for å få viktige tips gå fra seg, og går med på å møte henne igjen.

«Boken er lest inn av Anne Ryg, og hun gjør en utrolig god jobb i å få med alt det creepye som foregår. Dette er nemlig ikke en bok for sarte sjeler, men liker du syke hjerner og blodige beskrivelser, er dette boken for deg.»
Omtale fra Tines blogg

Hør alle lydbøkene i den bestselgende spenningsserien fra Chelsea Cain:
- Ondskapens hjerte
- Hjerterdame
- Hjerterått
- Mørketid
- Døden to ganger

Kommentarer

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker av Chelsea Cain