Hør et utdrag fra lydboka:

Drømmenes land

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ivar Nergaard
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Tiden
Målform:Bokmål
Serier:Minnesota-trilogien
Spilletid:9:00:31
Først utgitt:10.09.2009
ISBN Lydfil:9788242140388
ISBN CD:9788242147554

Vinner av Rivertonprisen 2008! «Drømmens land» er første bok Minnesota-trilogien.  

Den norskættede politimannen Lance Hansen finner en ung norsk turist brutalt slått i hjel ved bredden av Lake Superior i USA. Eirik Nyland fra KRIPOS blir sendt fra Norge for å bistå i saken. Kort tid etter kommer Lance på sporet av det han mener må være et mord begått på nøyaktig samme sted, men over hundre år tidligere, og som involverer hans egen slekt fra Halsnøy på Vestlandet. Etter hvert viser det seg at familien hans også er involvert i mordet på den norske turisten, og Lance er til slutt overbevist om at han vet hvem morderen er. Men han kan ikke si noe. For sier han det han vet, vil hele hans verden rase sammen. Alt dette mens mordetterforskningen ubønnhørlig nærmer seg sitt klimaks.

Med stor eventyrlyst spinner Vidar Sundstøl en vev av fortellinger om området rundt Lake Superior - om kanopadlende franske pelshandlere, om ojibway-indianere, om medisinmannen Swamper Caribous spøkelse, og, ikke minst, vår tids etterkommere av de skandinaviske pionerene. Vidar Sundstøl har selv bodd på The North Shore, området ved Lake Superior der romanen utspiller seg.

«Og selv om «Drømmenes land» nok mest hører hjemme i krimsjangeren, så hever den seg egentlig over alle slike enkle klassifiseringer - dette er en glitrende roman, uansett sjanger.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

«rett og slett imponerende.»
Anne Cathrine Straume, NRK

Hør alle lydbøkene i Vidar Sundstøls spennende og kritikerroste Minnesota-trilogi:
- Drømmenes land
- De døde
- Ravnene

Kommentarer

Dette er en krim, men hovedfokus ligger egentlig ikke på oppklaringen av mordet av den norske gutten. Normalt sett liker jeg ikke at krimhistorien vandrer veldig langt vekk fra selve etterforskningen, men her var jeg mye mer opptatt av å høre om hverdagen til menneskene nær Lake Superior, og hvordan de forholder seg til hverandre, og ikke minst historien til indianerne. http://tinesundal.blogspot.no/2017/02/drmmenes-land-av-vidar-sundstl.html
5

Lydbøker av Vidar Sundstøl

  
  

Lydbøker med Ivar Nergaard

  
  

Fra

299,-262,-
Kjøp