Hør et utdrag fra lydboka:

En hjelpende hånd

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Nina Woxholtt
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Kajsa Coren-bøkene
Spilletid:7:49:16
Først utgitt:20.10.2010
ISBN Lydfil:9788242141842
ISBN CD:9788242149152

I "En hjelpende hånd" møter vi igjen TV-journalisten Kajsa Coren fra "Noen vet". Hun lager dokumentarfilm om sin mor som har flyttet til et sykehjem i Asker. Etter hvert får Kajsa imidlertid en sterk fornemmelse av at noe er galt.

En gammel dame forteller Kajsa at noen "kvitter seg med" pasienter. Like etterpå dør hun, og en sykepleier som har undersøkt kvinnens påstander, forsvinner. Så blir Kajsa involvert i en annen kriminalsak: En ti år gammel gutt, som har vært på fotballtrening, blir meldt savnet. Når Kajsa begynner å forstå sammenhengen mellom de mange uventede dødsfallene på sykehjemmet og de to forsvinningene, står det om livet - ikke bare for Kajsa.

"Og la det straks være sagt at forfatteren ikke bare følger opp debuten på en fortrinnelig måte. Hun tar faktisk et drygt skritt videre med en bok som ikke bare orkestreres til en ulidelig spennende sluttsekvens, men hun overrasker leseren, og det er bare de beste krimsnekrerne forunt. Jo, det er helt OK å bli rundlurt på slikt elegant vis."
Terje Stemland, Aftenposten

Hør alle de spennende lydbøkene i Kajsa Coren-serien:
- Noen vet
- En hjelpende hånd
- Svik
- Jenta som sluttet å snakke
- Pasienten
- Aldri tilgi

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk
5

Trude Teige skriver spennende kriminal-romaner med søkelyset på viktige temaer - og gjennomgangs-figuren journalist Kajsa Coren vet å bruke sin stilling i kampen for de svake i samfunnet - en "pen og pyntelig" krim som gir spenning nok, uten å være gruoppvekkende skremmende. Jeg liker Trude Teiges solide, nærmest klassiske kriminalromaner, som alltid i tillegg til spenningen og gåten, legger inn samfunns-aktuelle temaer. Mer om denne i Reading Randi - https://reading-randi.blogspot.com/2018/10/tanker-om-bok-trude-teige-en-hjelpende.html
5

Lydbøker med Nina Woxholtt

  

Fra

299,-262,-
Kjøp
  

Fra

229,-200,-
Kjøp