Hør et utdrag fra lydboka:

En kule

4.5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Christoffer Staib
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Spilletid:12:17:42
Først utgitt:27.10.2009
ISBN Lydfil:9788242141002

Gled deg til sitrende spenning i Tom Kristensens finansthriller!

Mads Hammer, 28 år, blir ansatt i det mellomstore aksjemeglerselskapet Finanspartner i Oslo etter å ha mistet jobben i Stockholm Securities. Mads er innstilt på å lykkes i den nye jobben, men finner raskt ut at ikke alt er som det skal hos Finanspartner. Forgjengerne har blitt borte på mystisk vis. Mads trekkes inn i en aksjesvindel med et entreprenørselskap i en "pump and dump"-operasjon hvor alle midler er tillatt. Drømmen om suksess og store bonuser utvikler seg til et mareritt av forfølgelser og drap.

«En kule» er Tom Kristensens debutbok og en av de første norske thrillerne fra aksje- og finansmiljø. Tom Kristensen er selv utdannet siviløkonom og ingeniør og har erfaring fra bank, industriselskaper i Norge og utlandet og som rådgiver innenfor internasjonal finansiering.

«Tom Kristensen har skrevet en utrolig historie som griper tak i deg fra første side - og som holder hele veien til det forrykende oppgjøret i Florida. Dette er en førsterangs thriller, og fra en debutants hånd er det ikke mindre enn oppsiktsvekkende.»
Kurt Hansen, Dagbladet

Kommentarer

Kosa meg så med denne.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker av Tom Kristensen

  

Lydbøker med Christoffer Staib