Hør et utdrag fra lydboka:

En norsk spion

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (4 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Axel Aubert
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:11:20:16
Først utgitt:21.09.2012
ISBN Lydfil:9788242144287

Spennende og aktuell innsidefortelling fra norsk etterretningstjeneste! En rå agentfortelling med en fargerik og varm beskrivelse av et krigsherjet Afghanistan.

Peter Wessel er norsk etterretningsoperatør som arbeider undercover i verdens farligste område. Wessel kommer over brennbar informasjon – et parti våpen som skal rettes mot norske interesser, er smuglet ut av Dubai og på vei til Afghanistan. Vil han og makkeren finne våpentransporten i tide? Det blir en eksotisk og nervepirrende nedtelling.

«En norsk spion» er Aslak Nores første thriller. Her benytter han sin førstehåndskunnskap om soldater i utenlandstjeneste og fredsnasjonen Norge. I forbindelse med research til boken har Nore reist flere ganger til Afghanistan og til Dubai og Irak.

«En thriller av internasjonal klasse»
Dagbladet

«Endelig en kul, norsk actionhelt»
 VG

Kommentarer

Jeg kom over denne lydboka ved en tilfeldighet, og det er jeg glad for. Bekjentskapet med Aslak Nore som forfatter var et gledelig møte. Boka holder et jevnt, høyt spenningsnivå, med godt språk + at jeg føler jeg blir bedre kjent med noen deler av verden som jeg ikke tidligere har hatt så mye kunnskap om - fra et norsk action-perspektiv. Nå GLEDER jeg meg til Oslo Noir!
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker av Aslak Nore