Hør et utdrag fra lydboka:

Flink pike

3.6
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3.6 (5 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud
Oversetter: Stian Omland
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Gone Girl
Spilletid:18:01:43
Først utgitt:18.02.2013
ISBN Lydfil:9788242144966
ISBN CD:9788242156174

Årets beste krim, ifølge Adresseavisens anmelder! Med sitt varemerke som forfatter - et suverent fortellergrep, svart humor, drivende spenning og en dyp innsikt i forkvaklede menneskesinn - har Gillian Flynn skrevet en oppslukende og utspekulert thriller om kjærlighetens uhyggelige vrangside.

Hvor godt kjenner du egentlig den du tror du elsker og blir elsket av? Dette spørsmålet må Nick Dunne stille seg på sin femårs bryllupsdag, da hans kone Amy plutselig blir sporløst borte. Politiet mistenker - nærmest av gammel vane - ektemannen.

Når de undersøker datamaskinen hans, finner de spor av suspekte søk, og venner av Amy forteller at hun den siste tiden var redd for ham og holdt flere ting hemmelig for ham. Nick bedyrer at han er uskyldig. Men hva med den tilsynelatende bekymringsløse oppførselen hans og den forhøyede livsforsikringen, og fremfor alt: Hvor er det blitt av Amy - søte, flinke, uskyldige Amy?

«Terningkast 6: Jeg kan ikke huske sist jeg leste en spenningsroman som så til de grader trollbandt meg som denne. Klokken halv fire om natten var det fysisk umulig for meg å lese lenger. Neste morgen sto jeg opp klokken åtte for å pløye gjennom de siste hundre sidene. Mine damer og herrer, noe slikt skjer ikke hvert femte år en gang!»
Ingvar Ambjørnsen, VG

Hør alle lydbøkene av Gillian Flynn:
- Åpne sår
- Flink pike

Kommentarer

Kan anbefale denne boken! Hørte den på digikort, og den var vanskelig å legge fra seg. Både spennende og til tider overraskende!
5

Alt i alt er det mye positivt å si om denne romanen: Lettlest, spennende, engasjerende, det vil jeg huske den for. Kanskje har den et lite moralsk hint også - om at menneskesinnet er innfløkt å forstå - den setter et spørsmålstegn ved hvor godt vi egentlig kjenner hverandre - hvor godt kjenner man partneren sin? Terningkast:5 Mer om denne i Reading Randi: http://reading-randi.blogspot.no/2014/10/tanker-om-bok-gillian-flynn-flink-pike_21.html
4

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Jøss, noen som mener denne var elendig. Jeg syns den var helt fantastisk. Flinke lesere og finurlig historie. anbefales
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Lydbøker av Gillian Flynn