Hør et utdrag fra lydboka:

Heksen

4.166665
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.2 (6 stemmer)
169,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud
Oversetter: Kari Bolstad
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Häxan
Serier:Fjällbacka-serien
Spilletid:23:52:24
Først utgitt:05.10.2017
ISBN Lydfil:9788242165442
ISBN CD:9788242173546

To barn forsvinner med 30 års mellomrom. Når det andre barnet blir funnet nøyaktig samme sted som den første, blir politiet urolige.

Når fireårige Linnea forsvinner fra en gård rett utenfor Fjällbacka, vekkes onde minner til live. Tretti år tidligere forsvant fire år gamle Stella fra den samme gården, og to tretten år gamle jenter ble anklaget. Domstolen fant dem skyldige, men på grunn av sin unge alder slapp de fengsel. Den ene av dem har siden levd et stille liv i Fjällbacka. Den andre er tilbake for første gang siden hendelsen, nå som berømt skuespiller.
Innbyggerne i Fjällbacka stiller opp i manngard for å lete etter Linnea, og til slutt finner de henne. Naken, ved nøyaktig samme skogstjern der den første jenta ble funnet.

Patrik Hedström og hans kollegaer spør seg om det kan være en sammenheng mellom de to drapene. De får Erica Falck, som allerede er i gang med en bok om den gamle saken, til å hjelpe seg. Etterforskningen river opp mange gamle sår i det lille samfunnet. Ryktene spres og innbyggernes redsel for det ukjente får fryktelige konsekvenser.

«Heksen» er Camilla Läckbergs tiende bok om Erica Falck og Patrik Hedström i Fjällbacka.

Terningkast 5:«Den siste halvdelen av boken er noe av det mest intense hun har skrevet og byr på handling som gjør det vanskelig for leseren å forbli uberørt. Heksen er en vellykket krimroman med både spenning og samfunnskritisk refleksjon og den tegner et mørkt tidsbilde av et Sverige som har mistet sin uskyld og slåss mot indre demoner.»
Elin Brend Bjørhei, VG

Hør alle lydbøkene i Camilla Läckbergs krim-serie fra Fjällbacka:
- Isprinsessen
- Predikanten
- Steinhuggeren
- Ulykkesfuglen
- Tyskerungen
- Havfruen
- Fyrvokteren
- Englemakersken
- Løvetemmeren
- Heksen

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

En av mine all time favorittbøker. Lang, men altoppslukende fra første til siste stund. Og Bodil Vidnes-Kopperud gjør en formidabel jobb med innlesningen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Camilla Läckberg vet å skape spenning i det tilsynelatende idylliske Fjällbacka - og det er ofte viktige, meningsfulle temaer hun tar opp i bøkene sine - samtidig får vi et innblikk i livet til ekteparet Patrik og Erica med deres tre barn. Til tross for at det er vel mye som skjer i denne hennes siste roman, og at den for noen kan føles unødig lang - så er den vel verd å lese for oss som er Camilla Läckberg fans. Konklusjon: Boken var aldri kjedelig, den ga en mye å tenke på – og det småkoselige familie-livet hos Patrik og Erica ga litt pusterom for all aktivitet som akselererte etter hvert – man får litt følelse av at dette er ”overkill” og urealistisk – at politimannen Bertel Mellberg gjør tabber, kjenner vi til – men også en del av politiarbeidet for øvrig denne gangen var noe urealistisk på enkelt områder…   Alt i alt, Heksen anbefales fordi den er spennende og fordi det alltid er hyggelig å møte igjen Camilla Läckbergs faste persongalleri – men jeg vil ikke plassere Heksen blant hennes beste…. Mer om denne i Reading Randi: https://reading-randi.blogspot.no/2018/03/tanker-om-bok-camilla-lackberg-heksen.html
4

0

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4